The Hedge Knight: Όσα αποκάλυψε ο George R.R. Martin για την επόμενη σειρά του “GOT”

Ο συγγραφέας σε νέες δηλώσεις!
22 Μαΐου 2024 15:22
The Hedge Knight: Όσα αποκάλυψε ο George R.R. Martin για την επόμενη σειρά του “GOT”

Ο διάσημος συγγραφέας, George R.R. Martin, μοιράστηκε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, τη νέα prequel σειρά του HBO από το σύμπαν του Game of Thrones. Εκείνος δήλωσε ότι ελπίζει να γράψει περισσότερες ιστορίες από τους “Dunk & Egg” μόλις ολοκληρώσει το πολυπόθητο βιβλίο, The Winds of Winter.

Μέσα από το επίσημο Blog του, ο Martin αποκάλυψε ότι οι οντισιόν για την επερχόμενη prequel σειρά έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και αυτό σημαίνει ότι το αμερικανικό δίκτυο έχει βρει σχεδόν όλους τους ηθοποιούς που θα παίξουν.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι αυτό το σόου θα είναι αρκετά μικρότερο σε σχέση με το Game of Thrones ή το House of the Dragon, ενώ παράλληλα θα φέρει ένα νέο και διαφορετικό τόνο στο franchise. Ωστόσο, αυτό το «κανείς δεν είναι πραγματικά ασφαλής» θα συνεχίσει να υφίσταται και στο The Hedge Knight.

Ο George R.R. Martin επιβεβαίωσε επίσης ότι αν η σειρά τα πάει καλά εμπορικά και την αγαπήσει ο κόσμος, τότε το HBO θα φέρει μάλλον και το The Sworn Sword, αλλά και το The Mystery Knight στη μικρή οθόνη. Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό ελπίζει ότι θα έχει κι άλλες τέτοιες ιστορίες γραμμένες, αν και αυτές θα μπουν στο πρόγραμμά του μόλις ολοκληρώσει το επόμενο μεγάλο βιβλίο που τόσα χρόνια περιμένουν οι fans.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο Martin είχε δηλώσει τον περασμένο Νοέμβριο ότι έχει γράψει 1.100 σελίδες από το A Song of Ice and  Fire. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση οι ηθοποιοί Peter Claffey και Dexter Sol Ansell θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα spinoff, prequel σειρά του Game of Thrones, υποδυώμενοι τους Ser Duncan the Tall και "Egg", δύο χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν αγαπηθεί από τα ομώνυμα βιβλία του George R.R. Martin και για πρώτη φορά θα αποτυπωθούν στην μικρή οθόνη.

H σειρά θα αντλεί τα γεγονότα της από τα ομώνυμα μυθιστορήματα: "The Hedge Knight" του 1998, "The Sworn Sword" του 2003 και "The Mystery Knight" του 2010. Το 2015 όμως επανακυκλοφόρησαν σε μία τριλογία βιβλίων με τίτλο "A Knight of the Seven Kingdoms" -όπως ο τίτλος της σειράς.

Η επίσημη περιγραφή της σειράς αυτής αναφέρει:

Έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, δύο απίθανοι ήρωες περιπλανιόντουσαν στο Γουέστερος... ένας νεαρός, αφελής αλλά θαρραλέος ιππότης, ο Σερ Duncan ο Ψηλός, και ο μικροκαμωμένος ακόλουθος του, ο Egg. Σε μια εποχή που η γενιά των Targaryen κατέχει ακόμα τον Σιδερένιο Θρόνο και η μνήμη του τελευταίου δράκου δεν έχει ακόμα χαθεί από τη μνήμη των ζωντανών, σπουδαία πεπρωμένα, ισχυροί εχθροί και επικίνδυνα κατορθώματα περιμένουν αυτούς τους ασυνήθιστους και ασύγκριτους φίλους.

To Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight αναμένεται να παίξει στο HBO προς τα τέλη του 2025.