Anthracite: Η σειρά μυστηρίου που κατέκτησε την κορυφή του Netflix στην Ελλάδα

Δείτε τη δεκάδα
13 Απριλίου 2024 13:33
Anthracite: Η σειρά μυστηρίου που κατέκτησε την κορυφή του Netflix στην Ελλάδα

Μία νέα γαλλική σειρά κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix και κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή και να περάσει δημοφιλείς σειρές όπως είναι το 3 Body Problem και το The Gentlemen, τα οποία δεν έπεφταν από τις πρώτες θέσεις της υπηρεσίας.

Το Netflix πρόσθεσε ωστόσο νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η δεκάδα των charts να αλλάξει και πολύ γρήγορα το Anthracite (Ανθρακίτης), η νέα γαλλική σειρά που σας είπαμε παραπάνω, να πάει στην 1η θέση. Το Anthracite επικεντρώνεται σε τέσσερις ανθρώπους που προσπαθούν να λύσουν μια τελετουργική δολοφονία στις γαλλικές Άλπεις.

Στη 2η θέση συναντάμε το Crooks, το οποίο και αυτό κυκλοφόρησε πρόσφατα, με το 3 Body Problem, το The Gentlemen και το The Hijacking of Flight 601 να κλείνουν την πεντάδα.

Την 6η θέση στα charts στην Ελλάδα την έχει το Ripley, το οποίο όπως σας είπαμε και στο πρόσφατο Framerate είναι μάλλον η πρόταση του μήνα για την υπηρεσία, ενώ τη δεκάδα κλείνουν τα I Woke up a Vampire, Parasyte: The Grey, Dexter και Heart Break High.

Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες σειρές του Netflix στην Ελλάδα:

  1. Anthracite
  2. Crooks
  3. 3 Body Problem
  4. The Gentlemen
  5. The Hijacking of Flight 601
  6. Ripley
  7. I Woke up a Vampire
  8. Parasyte: The Grey
  9. Dexter
  10. Heart Break High

Λίγα λόγια για το Anthracite:

Η πλοκή της σειράς αναφέρει: Μια παλιά υπόθεση ανοίγει όταν ένας ρεπόρτερ εξαφανίζεται, οδηγώντας την κόρη του σε μία μικρή πόλη που είναι στοιχειωμένη από μία αίρεση, μυστικότητα και θάνατο.

Πρόκειται για μία μίνι σειρά μυστηρίου των 6 επεισοδίων, στην οποία παίζουν οι Camille Lou, Noémie Schmidt, Jean-Marc Barr, Kad Merad, Stefano Cassetti και άλλοι.