Μια πασίγνωστη σειρά από τα παλιά γίνεται reboot!

Με τον ίδιο δημιουργό
11 Απριλίου 2024 18:20
Μια πασίγνωστη σειρά από τα παλιά γίνεται reboot!

Μία πολύ γνωστή σειρά από τα παλιά θα επιστρέψει στο σήμερα με τον ίδιο δημιουργό! Πιο συγκεκριμένα, ο Tim Kring επιστρέφει και αναλαμβάνει να δημιουργήσει από την αρχή (reboot) το Heroes, το οποίο είχε κάνει πρεμιέρα το 2006 γνωρίζοντας αρκετά μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως.

Η δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας γίνεται λοιπόν reboot και θα έχει τον τίτλο Heroes: Eclipsed και παρόλο που μιλάμε για μία επανεκκίνηση, τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα πολλά χρόνια μετά το πρωτότυπο project, όταν οι εξελιγμένοι άνθρωποι ανακαλύπτουν νέες δυνάμεις. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το cast του νέου σόου, αλλά ο Kring θα βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με τον μάνατζέρ του Jordan Cerf.

Για την ιστορία, το Heroes έκανε πρεμιέρα το 2006 στο NBC και έτρεξε μέχρι το 2010 με πρωταγωνιστές τους Hayden Panettiere, Jack Coleman, Milo Ventimiglia, Masi Oka, Zachary Quinto, Sendhil Ramamurthy, Ali Larter, Adrian Pasdar και Greg Grunberg. Το 2015 είδαμε επίσης από τον Kring και το Heroes Reborn, με ηθοποιούς από την πρώτη σειρά, αλλά και νέα πρόσωπα.

Άλλωστε ο δημιουργός είχε δηλώσει πριν από 10 χρόνια ότι θα ήθελε να κάνει και μία ακόμη σειρά σε αυτό το σύμπαν λέγοντας μεταξύ άλλων: Πάντα ένιωθα ότι το brand αυτό είναι ελαστικό και θα μπορούσε να μεγαλώσει. Είναι ένα σόου για απλούς ανθρώπους με εξαιρετικές δυνάμεις.

Όσον αφορά το πρώτο Heroes, η σειρά αφηγείται την ιστορία αρκετών ανθρώπων, που, ενώ νόμιζαν ότι είναι σαν όλους τους άλλους, κάποια στιγμή ανακαλύπτουν ότι διαθέτουν υπερφυσικές ικανότητες. Παράλληλα, όλοι τους έχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο και σκοπό, να σώσουν την ανθρωπότητα από μία τεράστια καταστροφή που έρχεται.