5 ακόμη σειρές που αξίζει να δείτε στο Apple TV+

Vol. 2
02 Αυγούστου 2023 21:14
5 ακόμη σειρές που αξίζει να δείτε στο Apple TV+

Το πρώτο μέρος από τις 5 σειρές του Apple TV+ το αγαπήσατε ιδιαίτερα και όπως σας είχαμε υποσχθεί, το δεύτερο μέρος είναι εδώ. Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, σας προτείνουμε 5 ακόμη σειρές της streaming υπηρεσίας της Apple, που πιστεύουμε ότι αξίζει να επενδύσετε το χρόνο σας τώρα το καλοκαίρι και να περάσετε χαλαρά την ώρα σας.

5 ακόμη σειρές, διαφορετικές σε στιλ μεταξύ τους για όλα τα γούστα. Σήμερα, λοιπόν, σας προτείνουμε τα Severance, Defending Jacob, Truth Be Told, Servant και Foundation.

Το πρώτο μέρος με τις 5 σειρές που αξίζει να δείτε στο Apple TV+ μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

Ας δούμε τις σειρές ποιο αναλυτικά:


Severance (Διαχωρισμός)

Τι θα συνέβαινε αν όλα τα άγχη, τα προβλήματα, η ψυχολογική πίεση αλλά και η μονοτονία της δουλειά σας διαγραφόντουσαν από την μνήμη σας μόλις επιστρέφατε σπίτι; Όλα αυτά θέλει να σας διηγηθεί η Apple σε μία από τις καλύτερες σειρές που έχει αυτή τη στιγμή στο Apple TV+.

Το cast περιλαμβάνει βραβευμένα με Όσκαρ ονόματα όπως οι Patricia Arquette και Christopher Walken, καθώς και τους Adam Scott (Parks & Recreation), John Turturro (The Plot Against America, The Night Of), Britt Lower (High Maintenance, Casual), Zach Cherry (You, Succession), Dichen Lachman (Jurassic World: Dominion, Altered Carbon), Jen Tullock (Before You Know It, Bless This Mess), Tramell Tillman (Hunters, Dietland) και Michael Chernus (Orange is the New Black, Patriot), ενώ καθήκοντα παραγωγού αλλά και σκηνοθέτη έχει ο Ben Stiller.

Η σύνοψη λέει: Ο Μαρκ ηγείται μιας ομάδας υπαλλήλων των οποίων οι αναμνήσεις έχουν διαχωριστεί χειρουργικά σε αναμνήσεις δουλειάς και προσωπικής ζωής. Όταν ένας μυστηριώδης συνάδελφος εμφανίζεται εκτός δουλειάς, ξεκινά ένα ταξίδι για να ανακαλύψει την αλήθεια για τις δουλειές τους

Το σόου έχει λάβει πολλά βραβεία, ανάμεσά τους και 2 Primetime Emmys.

Defending Jacob (Υπόθεση Jacob)

Η Υπόθεση Jacob είναι μια μίνι ανθολογία της υπηρεσίας με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Chris Evans, ο οποίος παίζει πλάι στους Michelle Dockery και Jaeden Martell. Πρόκειται για μία σειρά που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του William Landay, που επικεντρώνεται μεταξύ άλλων σε έναν φρικτό φόνο.

Η σύνοψη λέει: Η ζωή μιας οικογένειας κλονίζεται, όταν ο γιος κατηγορείται για τον φόνο ενός συμμαθητή του. Οι Κρις Έβανς, Μισέλ Ντόκερι και Τζέιντεν Μαρτέλ πρωταγωνιστούν σε αυτό το δικαστικό θρίλερ – διασκευή του best seller του Γουίλιαμ Λάντει.

Truth Be Told

Το Truth Be Told είναι μια σειρά μυστηρίου και έχει 3 σεζόν με κεντρικό πρόσωπο την Octavia Spencer ως Poppy Parnell, η οποία είναι μια ερευνήτρια και δημοσιογράφος που εξετάζει σημαντικές υποθέσεις. Πλάι της βρίσκονται και οι Mekhi Phifer, David Lyons, Ron Cephas Jones, Merle Dandridge, Tracie Thoms, Haneefah Wood, Mychala Faith Lee και TamiRoman. Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο While You Were Sleeping της Kathleen Barber.

Η σύνοψη λέει: Βυθιστείτε στον κόσμο των podcast αληθινών εγκλημάτων. Στη βραβευμένη με NAACP Image Award σειρά μυστηρίου πρωταγωνιστεί η Οκτάβια Σπένσερ ως podcaster που ρισκάρει ακόμη και τη ζωή της κυνηγώντας την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

Servant

Το Servant είναι από τις πιο γνωστές σειρές της υπηρεσίας που είχε ακουστεί αρκετά στο διαδίκτυο και έρχεται σε παραγωγή M. Night Shyamalan, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και 5 επεισόδια. Το σόου αποτελείται από τέσσερις σεζόν και έχει ολοκληρωθεί, οπότε, είναι καλή ευκαιρία εάν θέλετε να αφιερώσετε το χρόνο σας κάπου που έχει ρίξει αυλαία.

Η σύνοψη λέει: Από τον Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, το Servant ακολουθεί την ιστορία ενός ζευγαριού από τη Φιλαδέλφεια που βρίσκεται σε πένθος, αφότου μια ανείπωτη τραγωδία δημιουργεί ρήγμα στον γάμο τους και ανοίγει την πόρτα του σπιτιού τους σε μια μυστηριώδη δύναμη.

Foundation (Θεμέλιο)

Το Foundation είναι επίσης βασισμένο σε ομότιτλο μυθιστόρημα και πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή της Apple που χαρίζει απαράμιλλο οπτικό υπερθέαμα με σκηνικά εφέ κινηματογραφικής ποιότητας.

Βασισμένο στα ομώνυμα μυθιστορήματα του μετρ της επιστημονικής φαντασίας Isaac Asimov, η νέα υπερπαραγωγή του Apple TV+ χαρίζει όπως θα δείτε παρακάτω, ένα απαράμιλλο οπτικό υπερθέαμα με σκηνικά και εφέ κινηματογραφικής ποιότητας.

Δημιουργός και showrunner είναι ο David S. Goyer γνωστός ως ο σεναριογράφος της τριλογίας Dark Knight και το Man of Steel. Πρωταγωνιστεί ο Lee Pace, γνωστός από τα Halt & Catch Fire και Guardians of the Galaxy, καθώς και ο Jared Harris, ο οποίος έπαιξε και στη μίνι σειρά Chernobyl του HBO. Μαζί τους βρίσκονται και οι Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton, και Alfred Enoch.

Η σύνοψη λέει: Βασισμένο στα βραβευμένα βιβλία του Isaac Asimov, το Θεμέλιο καταγράφει τα χρονικά μιας ομάδας εξόριστων στο μνημειώδες ταξίδι τους να σώσουν την ανθρωπότητα και να ανοικοδομήσουν τον πολιτισμό εν μέσω της πτώσης της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας.