“Κόβεται” μια σειρά που έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο

Θα σας αποχαιρετήσει μέσα στον Μάιο
09 Μαΐου 2023 20:42
“Κόβεται” μια σειρά που έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο

Μόλις έγινε γνωστό ότι το CBS ακύρωσε ακόμη μία σειρά του μετά την 1η της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, το True Lies με πρωταγωνιστές τους Steve Howey και Ginger Gonzaga δεν πήρε το “πράσινο φως” για τη συνέχεια και πρόκειται να σας αποχαιρετήσει μια για πάντα μέσα στον Μάιο.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το Deadline, το οποίο αναφέρει ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε επειδή η σειρά δεν κατάφερε να προσελκύσει αρκετό κόσμο. Μάλιστα, είναι η 2η σειρά μέσα σε λίγες ημέρες που ακυρώνεται, καθώς πρόσφατα σας ενημερώσαμε ότι και το S.W.A.T. θα κοπεί πριν την ώρα του, αν και σήμερα ήρθαν κάποιες πληροφορίες ότι τελικά μπορεί να συνεχιστεί.

Το True Lies ήταν εμπνευσμένο από την ταινία του James Cameron του 1994 με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger και την Jaime Lee Curtis. Στο reboot/σόου του CBS έπαιζαν μεταξύ άλλων και οι Mike O'Gorman ως Luther Tenet, Erica Hernandez ως Maria Ruiz, Annabella Didion ως Dana Tasker, Lucas Jaye ως Jake Tasker, Omar Miller ως Albert "Gib" Gibson Jr., Deneen Tyler, Tom Connolly, Liann Pattison και Matthew Lillard.

Με δημιουργό τον Matt Nix και σκηνοθέτη τον Anthony Hemingway, το True Lies έκανε πρεμιέρα την 1η Μαρτίου και το 13ο επεισόδιο, το οποίο θα είναι και το τελευταίο, θα παίξει στις 17 Μαΐου.

Το True Lies προβάλλεται μέσα από το Paramount+ στην Αμερική, ενώ στην Ελλάδα παίζει μέσα από τη “συχνότητα” του COSMOTE TV.