Star Wars: Η νέα σειρά “The Acolyte“ αποκαλύπτεται και είναι γεμάτη φωτόσπαθα και Jedi!

Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε και θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο στο Disney Plus
19 Μαρτίου 2024 18:09
Star Wars: Η νέα σειρά “The Acolyte“ αποκαλύπτεται και είναι γεμάτη φωτόσπαθα και Jedi!

Πιστή στο ραντεβού της της Disney και η Lucasfilm έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη χορταστική ματιά στη νέα σειρά του σύμπαντος του Star Wars με τίτλο "The Acolyte", η οποία αποτελεί prequel της...prequel τριλογίας του Skywalker Saga. 

Μέσα από το πρώτο trailer συστηνόμαστε στους νέους χαρακτήρες στον Jedi Master Sol του Lee Jung-Jae (Squid Game) και της Jedi Master Indara της Carrie-Anne Moss (The Matrix), οι οποίοι προτιμούν να μάχονται με τεχνικές που συνδυάζουν τη Force και το kung fu, σε μάχες σώμα με σώμα αντί με τα φωτόσπαθά τους, ενώ οι σκηνές μάχης παραπέμπουν σε ταινίες όπως 'Crouching Tiger, Hidden Dragon'. Επίσης παίρνουμε και μια πρώτη ματιά στην έκπτωτη Jedi της Amandla Stenberg (The Hate U Give, The Eddy).

Η ιστορία του ξεκινάει με μια Jedi Master που ερευνά μια σειρά από παράξενες δολοφονίες Jedi από άκρη σε άκρη του γαλαξία και οι οποίες αναστατώνουν το Τάγμα των Jedi. Πρακτικά η ιστορία θα διηγηθεί την επάνοδο των Sith ύστερα από πολλά χρόνια αφάνειάς τους σε μια φαινομενικά ειρηνική περίοδο για τον γαλαξία του Star Wars αυτή της "High Republic". 

Τo trailer κλείνει με μια εντυπωσιακή αναμέτρηση γεμάτη από Jedi και φωτόσπαθα διαφόρων χρωμάτων απέναντι σε έναν άγνωστο πανίσχυρο Sith. 

Δείτε το trailer του Star Wars: The Acolyte

Πλάι τους παίζουν και οι Manny Jacinto (Yord), Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman και Joonas Suotamo (Kelnacca). Η σειρά αποτελεί μια δημιουργία της Leslie Headland (Russian Doll), η οποία σκηνοθετεί τα πρώτα δύο επεισόδια. Οι υπόλοιποι σκηνοθέτες του The Acolyte είναι οι: Kogonada (επεισόδια 103 και 107), Alex Garcia Lopez (επεισόδια 104 και 105) και Hanelle Culpepper (επεισόδια 106 και 108). Ο Michael Abels, γνωστός για τη δουλειά του στις ταινίες ¨Get Out" και "Us" του Jordan Peele, έγραψε τη μουσική του The Acolyte.

Το νέο poster της σειράς The Acolyte: 

Η σειρά θα είναι η πρώτη live-action σειρά του Star Wars που θα εκτυλίσσεται στην -ανεξερεύνητη για την μικρή οθόνη- περίοδο του High Republic. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη σύνοψη:

Το The Acolyte είναι ένα θρίλερ μυστηρίου που θα μεταφέρει τους θεατές σε έναν γαλαξία γεμάτο σκοτεινά μυστικά και αναδυόμενες δυνάμεις της σκοτεινής πλευράς στις τελευταίες ημέρες της εποχής της High Republic. Μια πρώην Padawan ξανασυναντιέται με τον Jedi Master της για να ερευνήσουν μια σειρά εγκλημάτων, αλλά οι δυνάμεις που αντιμετωπίζουν είναι πιο σκοτεινές απ' ό,τι περίμεναν ποτέ.

Το Star Wars: The Acolyte θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 4 Ιουνίου με τα πρώτα δύο επεισόδια διαθέσιμα.