Η Disney αποκάλυψε πότε θα παίξει η νέα σειρά του Star Wars με τον Lee Jung-Jae του Squid Game!

Θα τη δείτε μέσα στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού
18 Μαρτίου 2024 18:51
Η Disney αποκάλυψε πότε θα παίξει η νέα σειρά του Star Wars με τον Lee Jung-Jae του Squid Game!

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Disney ετοιμάζει την επόμενη μεγάλη σειρά στο σύμπαν του Star Wars και μόλις αποκαλύφθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την πρώτη επίσημη αφίσα, η το Disney+ αποκάλυψε πότε ακριβώς θα παίξει στην υπηρεσία το Star Wars: The Acolyte.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, σε αυτή τη σειρά πρωταγωνιστεί η Amandla Stenberg των The Eddy, The Hate U Give, μαζί με τον Lee Jung-Jae που ίσως θυμάστε ως Παίκτη 456 στο πασίγνωστο πλέον Squid Game του Netflix. Επίσης στη σειρά θα εμφανίζεται και η Carrie-Anne Moss, που είναι γνωστή ως Trinity των Matrix ταινιών. Πλάι τους παίζουν και οι Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman και Joonas Suotamo.

Έτσι το The Acolyte θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 4 Ιουνίου και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο poster:

Η σειρά θα είναι η πρώτη live-action σειρά του Star Wars που θα εκτυλίσσεται στην -ανεξερεύνητη για την μικρή οθόνη- περίοδο του High Republic. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη σύνοψη:

Το The Acolyte είναι ένα θρίλερ μυστηρίου που θα μεταφέρει τους θεατές σε έναν γαλαξία γεμάτο σκοτεινά μυστικά και αναδυόμενες δυνάμεις της σκοτεινής πλευράς στις τελευταίες ημέρες της εποχής της High Republic. Μια πρώην Padawan ξανασυναντιέται με τον Jedi Master της για να ερευνήσουν μια σειρά εγκλημάτων, αλλά οι δυνάμεις που αντιμετωπίζουν είναι πιο σκοτεινές απ' ό,τι περίμεναν ποτέ.

Το Star Wars: The Acolyte θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 4 Ιουνίου.