Αυτή είναι πλέον η δημοφιλέστερη σειρά στο Netflix στην Ελλάδα

Δείτε τη δεκάδα των charts
13 Μαρτίου 2024 23:27
Αυτή είναι πλέον η δημοφιλέστερη σειρά στο Netflix στην Ελλάδα

Το Netflix πρόσθεσε τις τελευταίες ημέρες νέες τηλεοπτικές σειρές στην πλατφόρμα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα charts να αλλάξουν. Μετά από αρκετές εβδομάδες που βρισκόταν στην κορυφή, το Avatar: The Last Airbender δεν βρίσκεται πλέον στη Ν.1 θέση της υπηρεσίας, ενώ έχει αλλάξει αρκετά και η δεκάδα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναλυτικότερα, η ολοκαίνουργια σειρά ονόματι The Gentlemen του Guy Ritchie βρίσκεται πλέον στην κορυφή του Netflix στην Ελλάδα, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκουμε το The Signal. Το Supersex βρίσκεται τρίτο, ενώ την πεντάδα κλείνουν τα Avatar: The Last Airbender και Hot Wheels Let’s Race.

Συνεχίζοντας με τα charts, το Furies παραμένει μέσα στη δεκάδα του Netflix στη χώρα μας έχοντας πλέον την έκτη θέση, με το Resident Alien να είναι έβδομο. Τη δεκάδα κλείνουν τα Queen of Tears, One Day και Young Royals.

Ακολουθεί η λίστα με τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix σήμερα:

  1. The Gentlemen
  2. The Signal
  3. Supersex
  4. Avatar: The Last Airbender
  5. Hot Wheels Let’s Race
  6. Furies
  7. Resident Alien
  8. Queen of Tears
  9. One Day
  10. Young Royals

Λίγα λόγια για το The Gentlemen:

Η περίληψη του The Gentlemen αναφέρει: “Ένας Άγγλος αριστοκράτης κληρονομεί την οικογενειακή έπαυλη, όπου ανακαλύπτει ότι κρύβεται μια αυτοκρατορία κάνναβης. Μια συναρπαστική σειρά από τον Guy Ritchie”.

Στο The Gentlemen, ο Eddie Horniman που τον υποδύεται ο υποψήφιος για Emmy, Theo James, κληρονομεί απροσδόκητα το μεγάλο κτήμα του πατέρα του και ανακαλύπτει ότι ανήκει σε μια αυτοκρατορία κάνναβης. Σαν να μην έφτανε αυτό, διάφοροι εγκληματίες από τον υπόκοσμο της Βρετανίας διεκδικούν ένα κομμάτι από την πίτα... Αποφασισμένος να γλιτώσει την οικογένειά του από τα νύχια τους, ο Έντι προσπαθεί να πάει με τα νερά των κακοποιών.

Παίζουν επίσης οι Kaya Scodelario, Ray Winstone, Vinnie Jones Daniel Ings, Joely Richardson, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear και Peter Serafinowicz.

https://youtu.be/IcBAOnk_3Ng?si=NOAygPc64T_6UuXx