“Ψήνεται“ spinoff σειρά για το Top Boy στο Netflix

Μάθαμε από τον δημιουργό που θα εστιάζει η νέα αυτή σειρά
30 Ιανουαρίου 2024 23:28
“Ψήνεται“ spinoff σειρά για το Top Boy στο Netflix

Το Top Boy έριξε αυλαία τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Netflix ύστερα από τρεις επιτυχημένες και με εξαιρετικές κριτικές σεζόν, βάζοντας τέλος στις μαφιόζικες υποθέσεις και τις κόντρες του Ντουσέιν και του Σάλι. 

Τώρα, όμως ο δημιουργός της σειράς, Ronan Bennet, αποκάλυψε σε νέα του συνέντευξη στο BBC ότι βρίσκεται στα σκαριά μια συνέχεια του Top Boy στο Netflix, μέσω μιας spinoff σειράς. Τουλάχιστον βάσει τον όσων μπόρεσε να αποκαλύψει είανι ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το Netflix για τη δημιουργία της spinoff σειράς του Top Boy, η οποία θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα της Jaq Lawrence, που υποδύθηκε η Jasmine Jobson. 

O Bennett αστειεύτηκε κιόλας ότι το Netflix "μάλλον θα τσατιστεί που το ανέφερα" και πως "έμαθα από την ανάποδη για το να μην μιλάω και πολύ για σειρές που θα γίνουν στο μέλλον" και συνέχισε λέγοντας: Απλά δεν ξέρεις πότε θα γίνουν. Και στην πραγματικότητα οι περισσότερες σειρές που αναπτύσσονται τελικά δεν βγαίνουν στο γυαλί. Μπορεί να γράψεις το σενάριο και για τον οποιονδήποτε λόγο να μην γίνει. Οπότε καταλήγεις να δείχνεις χαζός επειδή το ανέφερες, αλλά έχω ελπίδες ότι αυτό θα δουλέψει

Αποκάλυψε κιόλας ότι είχε συζητήσεις με τη δημιουργική ομάδα του να γίνει επίσης μια prequel σειρά του Top Boy ή ακόμη και θεατρικό μιούζικαλ, αν και έχουν γίνει σε πολύ πρώιμα επίπεδα. 

Για την ιστορία το Top Boy είναι μια από τις διασημότερες και πιο επιτυχημένες Βρετανικές σειρές όλων των εποχών στο Netflix. Πρωταγωνιστούν οι Ashley Walters και Kane Robinson (Kano) στους ρόλους των Dushane και Sully μαζί με ένα νεαρό αλλά ταλαντούχο ανσάμπλ καστ βρετανών ηθοποιών.