Οι σειρές που “λιώνουν” οι Έλληνες στο Netflix αυτή την περίοδο

Δείτε τη δεκάδα
19 Ιανουαρίου 2024 12:35
Οι σειρές που “λιώνουν” οι Έλληνες στο Netflix αυτή την περίοδο

Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του αυτή την εβδομάδα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα charts με τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές να αλλάξουν. Πριν από μερικές ημέρες, η υπηρεσία εμπλουτίστηκε με δύο ακόμη ελληνικές σειρές, αυτή τη φορά από το κανάλι του ANT1, και φαίνεται ότι ο κόσμος ενδιαφέρθηκε για να τις παρακολουθήσει.

Αυτή τη στιγμή, την 1η θέση στο Netflix στην Ελλάδα την έχει η σειρά Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ 2ο στη λίστα έχουμε το American Nightmare. Επίσης, η streaming υπηρεσία έφερε και το Yellowstone πρόσφατα και αυτή τη στιγμή έχει την 3η θέση. Το Σώσε με, η δεύτερη ελληνική σειρά του ANT1 κατέκτησε την 4η θέση, ενώ την πεντάδα κλείνει το Fool Me Once.

Το prequel του Money Heist, Berlin, έχει αυτή τη στιγμή την 6η θέση στα ελληνικά charts, ενώ και το Detective Forst παραμένει μέσα στο top 10 και είναι 7ο. Το Boy Shallows Universe έχει την 8η θέση και την δεκάδα κλείνουν τα The Brothers Sun και Sonic Prime.

Οι δημοφιλέστερες σειρές του Netflix στην Ελλάδα σήμερα:

  1. Σέρρες
  2. American Nightmare
  3. Yellowstone
  4. Σώσε με
  5. Fool Me Once
  6. Berlin
  7. Detective Forst
  8. Boy Shallows Universe
  9. The Brothers Sun
  10. Sonic Prime

Μερικές πληροφορίες για το Σέρρες:

Στις «Σέρρες», «ο Οδυσσέας ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά", σύμφωνα με τόσα αναφέρει η επίσημη σύνοψη του ΑΝΤ1+.

Πρωταγωνιστούν: Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Λένα Δροσάκη.