3 Body Problem: Η νέα sci-fi σειρά του Netflix έχει όλα τα φόντα για να μας καθηλώσει - Νέο trailer

Το “Πρόβλημα των 3 Σωμάτων“ θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο
10 Ιανουαρίου 2024 12:25
3 Body Problem: Η νέα sci-fi σειρά του Netflix έχει όλα τα φόντα για να μας καθηλώσει - Νέο trailer

Μια από τις σειρές-υπερπαραγωγές του Netflix για το 2024, όπου η υπηρεσία φαίνεται να έχει ποντάρει πολλά είναι το "3 Body Problem" ή αλλιώς στα ελληνικά "Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων".

Πρόκειται για την τηλεοπτική διασκευή της best seller τριλογίας βιβλίων του κινέζου συγγραφέας Cixin Liu, την οποία ανέλαβαν οι D.B. Weiss και David Benioff γνωστοί και ως οι -αμφιλεγόμενοι πλέον- δημιουργοί του Game of Thrones.  Το σενάριο στην προκειμένη διασκευάζει ο υποψήφιος για Emmy, Alexander Woo (The Terror: Infamy) και εξιστορεί πρακτικά την πρώτη επαφή της ανθρωπότητας με έναν εξωγήινο πολιτισμό.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο trailer της σειράς,, το οποίο ντύνεται μουσικά από μια διασκευή του "Everything in Its Right Place" των Radiohead και έχει όλα τα φόντα για να γίνει μια blockbuster επιτυχία, με δυνατό cast, ειδικά εφέ και σκηνικά και ένα παγκόσμιο μυστήριο γεμάτο ίντριγκα, αφού η ιστορία ξεκινάει με μια σειρά δολοφονιών, των οποίων θύματα είναι τα λαμπρότερα μυαλά της ανθρωπότητας. 

Δείτε το νέο trailer του 3 Body Problem

Το 3 Body Problem περιλαμβάνει ένα διεθνές ανσάμπλ καστ γνωστών και πρωτοεμφανιζόμενων ηθοποιών όπως οι: Jovan Adepo (Watchmen), Rosalind Chao (Better Things), Eiza González (Baby Driver), John Bradley (Game of Thrones), Jess Hong (Inked), Marlo Kelly (Dare Me), Jonathan Pryce (The Crown), Eve Ridley (Peppa Pig), Ben Schnetzer (Y: The Last Man), Alex Sharp (The Curious Incident of the Dog in the Night-Time), Sea Shimooka (Pink Skies Ahead), Zine Tseng (ντεμπούτο), Saamer Usmani (Succession) και ο Benedict Wong (Dr. Strange in the Multiverse of Madness).

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει:

Οι πολυβραβευμένοι με Emmy® δημιουργοί Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις (Game of Thrones) και ο υποψήφιος για Emmy® Αλεξάντερ Γου (The Terror: Infamy, True Blood) παρουσιάζουν τη σειρά "Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων", μια συγκλονιστική ιστορία που επαναπροσδιορίζει το δράμα επιστημονικής φαντασίας μέσα από πολυεπίπεδα μυστήρια και καταιγιστική πλοκή που ξεπερνά τα όρια του είδους. Βασίζεται στην ομώνυμη μπεστ σέλερ τριλογία βιβλίων που γνώρισε διεθνή επιτυχία.

"Κίνα, δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων του σήμερα. Καθώς οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι συναντιούνται ξανά για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας."

Tο 3 Body Problem θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου του 2024 αποκλειστικά στο Netflix.