Οι σειρές που “λιώνουν” οι Έλληνες στο Netflix για τα Χριστούγεννα

Δείτε το top 10
26 Δεκεμβρίου 2023 09:35
Οι σειρές που “λιώνουν” οι Έλληνες στο Netflix για τα Χριστούγεννα

Ποιες σειρές “λιώνουν” οι Έλληνες στο Netflix για αυτή την εβδομάδα των εορτών; Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και ναι, η δεκάδα έχει αλλάξει, αφού την πρωτιά στα charts για αυτές τις μέρες έχει το 2ο μέρος από την 6η σεζόν του The Crown.

Τα τελευταία επεισόδια έφτασαν πρόσφατα και φαίνεται ότι ο κόσμος κάθισε να τα δει. Επίσης, στην 2η θέση του top 10 έχουμε μια σειρά που κυκλοφόρησε το 2022 και ονομάζεται The Golden Hour. Την 3η θέση έχει το Yellowjackets, μια σειρά μυστηρίου που έφτασε το 2021 από το Showtime και μετράει μέχρι τώρα 2 σεζόν, ενώ την πεντάδα κλείνουν τα GyeongSeong Creature και My Life with the Walter Boys.

Την 6η θέση του top 10 έχει το My Demon, μια κορεάτικη σειρά που έλαβε τώρα τα νέα επεισόδιά της, ενώ 7ο υπάρχει το The Manny και 8ο το Blood Coast. Στις δύο τελευταίες θέσεις υπάρχουν τα Car Masters: Rust to Riches και World War II From The Frontlines.

Οι δημοφιλέστερες σειρές του Netflix στην Ελλάδα:

  1. The Crown
  2. The Golden Hour
  3. Yellowjackets
  4. GyeongSeong Creature
  5. My Life with the Walter Boys
  6. My Demon
  7. The Manny
  8. Blood Coast
  9. Car Masters: Rust to Riches
  10. World War II From The Frontlines

Λίγα λόγια για την τελευταία σεζόν του The Crown:

Η 6η  του The Crown, διαδραματίζεται από το 1997 έως το 2005, και απεικονίζει διάφορα σημαντικά γεγονότα της βασιλικής οικογένειας. Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα πρώτα επεισόδια από το φινάλε του Στέμματος έφτασαν στην υπηρεσία μέσα στον Νοέμβριο και τα νέα επεισόδια θα καταφθάσουν στις 14 Δεκεμβρίου.

Η 6η σεζόν διηγείται την πιο ταραχώδη περίοδο της μοναρχίας της Βασίλισσας Ελισάβετ καθώς και γεγονότα όπως τη σχέση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ και τον μετέπειτα θάνατό τους στο διαβόητο τροχαίο δυστύχημα του Παρισιού. Επίσης η περιγραφή της 6ης σεζόν αναφέρει ότι θα φτάσει μέχρι την αρχή της σχέσης του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. "Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προσπαθεί να ενσωματωθεί ξανά στη ζωή στο Ίτον μετά το θάνατο της μητέρας του, καθώς η μοναρχία πρέπει να διαχειριστεί το ρεύμα της κοινής γνώμης. Καθώς φτάνει στο Χρυσό της Ιωβηλαίο, η βασίλισσα αναλογίζεται το μέλλον της μοναρχίας με τον γάμο του Καρόλου και της Καμίλα και την αρχή ενός νέου βασιλικού παραμυθιού με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ", αναφέρει η περιγραφή.

Το φινάλε του The Crown παίζει στο Netflix από τις 14 Δεκεμβρίου.