Σάρωσε το The Night Agent στο Netflix – Αυτές τις σειρές και ταινίες “έλιωσε” ο κόσμος το 2023!

Νέα αναφορά από την υπηρεσία
13 Δεκεμβρίου 2023 13:27
Σάρωσε το The Night Agent στο Netflix – Αυτές τις σειρές και ταινίες “έλιωσε” ο κόσμος το 2023!

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια νέα αναφορά με τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες για το πρώτο εξάμηνο του 2023, ενώ θα περιγράφει πλέον με περισσότερες λεπτομέρειες πόσες ώρες αφιέρωσε ο κόσμος στο περιεχόμενό του.

Σε ένα νέο δελτίο Τύπου που δημοσίευσε, το Netflix ανακοίνωσε ότι θα φέρνει δύο φορές το χρόνο ενημερώσεις με τα στατιστικά του περιεχόμενου του. Αυτές οι ενημερώσεις θα έρχονται με την ονομασία “What We Watched: A Netlfix Engagement Report” και περιγράφεται ως "μια πιο ολοκληρωμένη αναφορά" των σειρών και των ταινιών που παρακολούθησαν οι συνδρομητές σε διάστημα έξι μηνών, συμπεριλαμβανομένου του εάν αυτός ο τίτλος ήταν διαθέσιμος παγκοσμίως ή όχι κλπ.

Τα στατιστικά που θα βρείτε παρακάτω είναι από την 1η Ιανουαρίου 2023 μέχρι και το τέλος του Ιουνίου:

Η πρώτη αναφορά έφτασε και μάθαμε ότι η πρώτη σεζόν του The Night Agent, που κυκλοφόρησε στο Netflix μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023, είχε τις περισσότερες προβολές με περισσότερες από 812 εκατομμύρια ώρες παγκοσμίως.

Επίσης, μέσα στο Top 10 υπάρχει και το Wednesday, το οποίο είδαν 507.7 εκατομμύρια ώρες, το Queen Charlotte: A Bridgerton Story και η 4η σεζόν του YOU που είχαν περισσότερες από 400 εκατομμύρια ώρες.

Δείτε εικόνα με όλες τις σειρές και ταινίες:

Αξίζει να αναφερθεί, ότι κατά πάσα πιθανότητα, τον επόμενο καιρό θα μάθουμε τις προβολές και από το περιεχόμενο από τον Ιούλιο μέχρι και τον Δεκέμβριο.

«Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για το Netflix και τη βιομηχανία μας», έγραψε το Netflix στο δελτίο Τύπου.

Πιστεύουμε ότι οι πληροφορίες προβολής σε αυτήν την αναφορά σε συνδυασμό με τις εβδομαδιαίες λίστες του Top 10, θα δώσουν στους δημιουργούς, αλλά και στον κλάδο μας βαθύτερες πληροφορίες για το κοινό μας και για το τι έχει απήχηση.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.