The Last of Us 2η σεζόν: Κι άλλες φήμες πως η Kaitlyn Dever θα είναι η “Abby“ της σειράς του HBO

Μήπως μένει η επίσημη ανακοίνωση πλέον;
09 Δεκεμβρίου 2023 15:52
The Last of Us 2η σεζόν: Κι άλλες φήμες πως η Kaitlyn Dever θα είναι η “Abby“ της σειράς του HBO

Νέες φήμες ήρθαν στο φως για το casting της Abby Anderson στη 2η σεζόν της σειράς The Last of Us του HBO, που ρίχνει ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά της υποψήφιας ηθοποιού, την οποία έχουν επιλέξει οι δημιουργοί της σειράς, Craig Mazin και Neil Druckmann

Ο γνωστός insider @DanielRPK που σπάνια πέφτει έξω, επιβεβαιώνει με δικές του πηγές πως πράγματι την live-action "Abby" θα υποδυθεί η Kaitlyn Dever, όπως είχε αναφερθεί σε παλιότερο ρεπορτάζ. Το μόνο σχόλιο από πλευράς συντελεστών και παραγωγής που έχει γίνει για την περίπτωση της Abby στη 2η σεζόν του Last of Us είναι πως έχει επιλεχθεί ήδη εδώ και καιρό, βάσει των όσων είχε πει ο Mazin. 

Μάλλον, έχουμε να κάνουμε με μία περίπτωση κοινού μυστικού, πλέον, πως η Dever θα πλαισιώσει τους Pedro Pascal και Bella Ramsey στην 2η σεζόν του The Last of Us, η οποία θα μας μεταφέρει στα γεγονότα του "The Last of Us: Part II". Επίσης, ο DanielRPK θεωρεί πως μια επίσημη ανακοίνωση του casting της θα έρθει λίγο πριν τις 12 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα που ξεκινούν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν. 

Όσοι έχουν παίξει το βιντεοπαιχνίδι της Naughty Dog γνωρίζουν ότι πρακτικά είναι το τρίτο βασικό πρόσωπο της ιστορίας και φυσικά αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην 2η αλλά και την 3η σεζόν του τηλεοπτικού Last of Us, μιας και τα γεγονότα του Part II δε θα χωρέσουν σε μία σεζόν. 

Το όνομα της 26χρονης ηθοποιού δεν ακούγεται πρώτη φορά για την σειρά, καθώς ήταν ένα από τα πολλά ονόματα που ο Neil Druckmann δήλωσε ότι πέρασαν οντισιόν για το ρόλο της Ellie, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τη διαδικασία του table read. Για όσους δε γνωρίζουν, η Dever έχει παίξει στο "Booskmart", αλλά ο ρόλος που την ανέδειξε ήταν αυτός στη σειρά "Unbelievable" του Netflix. Πρόσφατα έπαιξε και στην sci-fi horror ταινία του Disney Plus με τίτλο "No One Will Save You". 

Η σχέση της Dever με το σύμπαν του The Last of Us κρατάει όμως πολλά χρόνια πριν. Συγκεκριμένα από τότε που ακουγόταν ότι θα γινόταν live-action ταινία το The Last of Us, με τους fans να την ζητούν να γίνει η Ellie, ενώ πολλοί έκαναν Photoshop το πρόσωπό της σε υποτιθέμενα fan-made posters για το project. Για όσους έχουν παίξει το The Last of Us Part II καταλαβαίνουν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της Abby από τη 2η σεζόν της σειράς και έπειτα, για την οποία γνωρίζουμε ότι θα διηγηθεί ένα μέρος της ιστορίας του παιχνιδιού. 

Από τις ενδιαφέρουσες νέες πληροφορίες για τον επόμενο κύκλο του The Last of Us είναι πως θα ενσωματώσει σκηνές από τα "Lost Levels" του The Last of Us Part II Remastered. Αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ποια θα είναι η τηλεοπτική "Abby", μια χαρακτήρας που είδαμε στο Part II και παίζει καθοριστικό ρόλο στα ερχόμενα γεγονότα, υπήρξαν φήμες που δείχνουν ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Το HBO και επίσημα πλέον αναφέρει ότι η 2η σεζόν του The Last of Us θα βγει εντός του 2025.