Doctor Who: Δείτε και πάλι τον Ncuti Gatwa ως τον 15ο “Doctor” (ΦΩΤΟ)

Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς έρχονται το 2024
24 Νοεμβρίου 2023 00:52
Doctor Who: Δείτε και πάλι τον Ncuti Gatwa ως τον 15ο “Doctor” (ΦΩΤΟ)

Το BBC δημοσίευσε δύο νέες εικόνα από την επόμενη σεζόν του Doctor Who, η οποία θα μας γνωρίσει τον νέο “Doctor” στο πρόσωπο του Ncuti Gatwa του Sex Education. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και τα επεισόδια πρόκειται να παίξουν μέσα στο 2024, με τον Russell T Davies να κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα.

Ο Gatwa, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, θα είναι ο 15ος Doctor και κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστεί και στο τέλος των σπέσιαλ επεισοδίων που αναμένεται να παίξουν πολύ σύντομα στο Disney Plus. Πλάι του θα βρίσκεται και η Millie Gibson στο ρόλο της Ruby Sunday και μόλις κυκλοφόρησαν δύο νέες εικόνες από τους χαρακτήρες τους.

Αναλυτικότερα, οι νέες εικόνες δεν παρουσιάζουν και πολλά, αλλά θέλουν να σας δώσουν μια ακόμα γεύση από τον νέο Doctor και την Sunday, η οποία και αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες παρακάτω:

Στη νέα σεζόν με τον Gatwa θα επιστρέψει και η Jemma Redgrave ως Kate Stewart, καθώς και η Bonnie Langford στο ρόλο της Melanie. Τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν είναι: Jinkx Monsoon, Indira Varma, Jonathan Groff, Lenny Rush, Anita Dobson και Michelle Greenidge.

Για την ιστορία, το μεγάλο "μπάμ" για τον Gatwa έγινε μέσα από το Sex Education, στο οποίο παίζει τον Eric Effiong. Μάλιστα, για τον ρόλο του αυτόν βραβεύτηκε και με το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού των Σκωτσέζικων BAFTAs, ενώ σύμφωνα με το IMDB ο Gatwa έχει υπάρξει υποψήφιος για συνολικά 13 διακρίσεις στην καριέρα του.

Η νέα σεζόν με αυτά που γνωρίζουμε, θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2024, ενώ θα υπάρξουν και τρία σπέσιαλ επεισόδια για τα 60 χρόνια της σειράς με τον David Tennant που θα προβληθούν τον Νοέμβριο. Μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τα σπέσιαλ επεισόδια πατώντας εδώ.

Tags: