Καλά νέα για την 5η σεζόν του Stranger Things, μετά το τέλος των απεργιών στο Χόλιγουντ

To Netflix το βάζει σε ύψιστη προτεραιότητα
09 Νοεμβρίου 2023 22:58
Καλά νέα για την 5η σεζόν του Stranger Things, μετά το τέλος των απεργιών στο Χόλιγουντ

Όπως για την Disney και τη Marvel Studios που θέτουν το Deadpool 3, το Avengers 5: The Kang Dynasty και το Avengers 6: Secret Wars σε ύψιστη προτεραιότητα, μετά το τέλος της κρίσης στο Χόλιγουντ, έτσι και το Netflix έχει το δικό του μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Stranger Things 5

Το ρεπορτάζ του Deadline για την κατάσταση των παραγωγών του Χόλιγουντ μετά την ιστορική συμφωνία SAG-AFTRA και AMPTP, ρίχνει φως στο πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα, τώρα που οι ηθοποιοί μπορούν να επιστρέψουν στα πλατό. 

Γίνεται λόγος πως τα γυρίσματα της 5ης και τελευταίας σεζόν του Stranger Things θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες κιόλας, καθώς το Netflix δε θέλει να χάσει περαιτέρω χρόνο, διότι όπως σας έχουμε αναφέρει υπάρχουν ανησυχία για τους ενήλικες πλέον πρωταγωνιστές του και το πώς δε θα πείθουν ηλικιακά στη σειρά. Παρόλο που δεν γνωρίζουν ακριβώς ποια μέρα ή βδομάδα θα πατήσει το συνεργείο και το cast στο πλατό του Stranger Things, το Netflix ανεβάζει κατακόρυφα στροφές στην παραγωγή του. Πρόσφατα, αποκάλυψε και τις πρώτες λέξεις από το σενάριο του 1ου επεισοδίου του φινάλε. 

Λίγα λόγια για την 5η σεζόν του Stranger Things

O σκηνοθέτης Shawn Levy που θα επιστρέψει για να αναλάβει ένα επεισόδιο του Stranger Things 5, είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα μια ηχηρή δήλωση. Μιλώντας στο TotalFilm ανέφερε ότι η 5η σεζόν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και πιο τολμηρή από όλες τις προηγούμενες: "Μιλάμε για μια πολύ μεγάλης κλίμακας, κινηματογραφική αφήγηση που τυχαίνει να τη λέμε τηλεοπτική σειρά. Το Stranger Things 5 θα είναι όσο μεγάλες είναι και οι blockbuster ταινίες που βλέπετε στο σινεμά.

Στα νεότερα της παραγωγής του Stranger Things 5, μάθαμε ότι η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επίσης, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 5 στο Netflix.