Stranger Things 5: Όσα μοιράστηκε το Netflix για την 5η σεζόν!

Και δυστυχώς δεν είναι πολλά
07 Νοεμβρίου 2023 08:40
Stranger Things 5: Όσα μοιράστηκε το Netflix για την 5η σεζόν!

Η φετινή Stranger Things Day ήρθε χωρίς κάποιο trailer από την 5η σεζόν του Stranger Things, αλλά με διάφορες ανακοινώσεις, όπως ότι το “collab” μεταξύ του franchise και του Dead by Daylight συνεχίζεται. Επίσης, το Netflix έπαιζε για ώρες τη σειρά εντελώς δωρεάν στο TikTok, όπου εκατομμύρια χρήστες της πλατφόρμας μπορούσαν να απολαύσουν το πρώτο επεισόδιο. Ωστόσο, η υπηρεσία έκανε δώρο και στους fans «κάτι» από την 5η σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, το μόνο χειροπιαστό πράγμα που μοιράστηκαν οι δημιουργοί του Stranger Things για το φινάλε της σειράς ήταν μία φωτογραφία από το σενάριο και πιο συγκεκριμένα από την πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου.

Η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα για την 5η σεζόν αναφέρει:

Τίτλος: ΣΚΟΤΑΔΙ

Ο Ήχος από τον παγωμένο άνεμο. Τα δέντρα αναστενάζουν και…

Μία παιδική φωνή τραγουδάει ένα γνωστό τραγούδι:

Έτσι ακριβώς ξεκινάει το Stranger Things 5 σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς, αλλά δυστυχώς δεν μοιράστηκαν τίποτα περισσότερο από αυτή τη σκηνή, όπως παραδείγματος χάρη, ποιανού παιδιού είναι αυτή η φωνή. Είναι ο Will, η Max ή κάποιος άλλος; Πολλοί fans πιστεύουν επίσης, ότι αυτό το γνωστό τραγούδι θα μπορούσε να είναι το "Should I Stay or Should I Go?", που σίγουρα θα λέει πολλά και σε εσάς εάν έχετε παρακολουθήσει τη σειρά, αλλά θα μπορούσε να είναι και το "Running Up That Hill" της Kate Bush που έγινε viral ξανά στο Stranger Things 4.

O σκηνοθέτης Shawn Levy που θα επιστρέψει για να αναλάβει ένα επεισόδιο του Stranger Things 5, είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα μια ηχηρή δήλωση. Μιλώντας στο TotalFilm ανέφερε ότι η 5η σεζόν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και πιο τολμηρή από όλες τις προηγούμενες: "Μιλάμε για μια πολύ μεγάλης κλίμακας, κινηματογραφική αφήγηση που τυχαίνει να τη λέμε τηλεοπτική σειρά. Το Stranger Things 5 θα είναι όσο μεγάλες είναι και οι blockbuster ταινίες που βλέπετε στο σινεμά."

Στα νεότερα της παραγωγής του Stranger Things 5, μάθαμε ότι η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επίσης, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Για την ιστορία η 1η σεζόν του Stranger Things είχε κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Ιουλίου του 2016. Πλέον αναμένεται το Stranger Things 5, δηλαδή το μεγάλο φινάλε της ιστορίας που λόγω της κρίσης στο Χόλιγουντ, δεν έχει αποκτήσει καν ημερομηνία πρεμιέρας.