Αλλάζει η ονομασία της prequel σειράς του Dune

Αναμένεται να παίξει αποκλειστικά στο Max
03 Νοεμβρίου 2023 15:47
Αλλάζει η ονομασία της prequel σειράς του Dune

Το HBO άλλαξε την ονομασία της prequel τηλεοπτικής σειράς του Dune, η οποία όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ονομαζόταν Dune: The Sisterhood. Μάλιστα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες όσον αφορά το παράθυρο κυκλοφορίας του σόου.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές που βρίσκονται κοντά στην παραγωγή της σειράς, το HBO αποφάσισε να αλλάξει την ονομασία της και πλέον θα ακούει στο όνομα “Dune: Prophecy”. Οι πληροφορίες, όμως, δε σταματούν εδώ, καθώς μαθαίνουμε τώρα ότι το σόου θα παίξει αποκλειστικά μέσα από το Max το φθινόπωρο του 2024.

Σε τι στάδιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σειρά; Αυτό τον καιρό, η παραγωγή βρίσκεται στην Ουγγαρία για τα γυρίσματα, παρά την απεργία των ηθοποιών, μιας και το cast αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από Βρετανούς ηθοποιός που είναι μέλη του Equity και όχι του SAG-AFTRA όπως λέει το IGN.

To Dune: Prophecy πέρασε πρόσφατα και από σαράντα κύματα, όμως, καθώς το HBO θα έκανε recast διάφορους ρόλους και θα άλλαζε σκηνοθέτες, αφού ο Johan Renck του "Chernobyl" αποχώρησε από το project, ενώ είχε συμφωνήσει να σκηνοθετήσει τα πρώτα δύο επεισόδια.

Όσον αφορά το Dune Pat 2, στο πολυπληθές cast του sequel θα συναντήσουμε τους: Timothee Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Dave Bautista ως Glossu 'Beast' Rabban, Charlotte Rampling ως Gaius Helen Mohiam και Javier Bardem ως Stilgar. Ωστόσο, θα υπάρξουν και πολλά νέα πρόσωπα, όπως οι Lea Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Florence Pugh ως κόρη του Princess Irulan και ο Austin Butler ως Fey-Rautha.

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 15 Μαρτίου του 2024. Για οτιδήποτε άλλο αφορά το σύμπαν του Dune παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: