Το Netflix έβγαλε νέα σειρά για το Halloween με ελληνική μεταγλώττιση και βρίσκεται ήδη στα charts

To I Woke Up a Vampire φιγουράρει στις πρώτες θέσεις
20 Οκτωβρίου 2023 11:09
Το Netflix έβγαλε νέα σειρά για το Halloween με ελληνική μεταγλώττιση και βρίσκεται ήδη στα charts

Το I Woke Up a Vampire (Ξύπνησα ένα Βαμπίρ) είναι η ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά του Netflix για το Halloween, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα και φιγουράρει ήδη στις πρώτες θέσεις των charts. Το νεανικό σόου είναι μία δημιουργία του Thomas W. Lynch και μπορείτε να το παρακολουθήσετε και στα ελληνικά.

Ναι, καλά καταλάβατε, το I Woke Up a Vampire είναι πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και μόλις έγινε γνωστό και το cast. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή σελίδα “Greek Dub DB” επιβεβαιώσε ότι στη νέα σειρά του Netflix δανείζουν τη φωνή τους οι εξής ηθοποιοί: Υρώ Μιχαλακάκου, Διονύσης Κλάδης, Πάνος Αποστολόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Τάκης Σακελλαρίου, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Γιώργος Σκουφής, Λένα Μαραβέα, Δανάη Τσούμου, Σταύρος Καλλίστρατος, Χαρά Ζησιμάτου και Άννα Σταματίου.

Η πλοκή της σειράς αναφέρει:

Στα 13α γενέθλιά της, η Κάρμι ανακαλύπτει ότι είναι τελικά μισή άνθρωπος μισή βαμπίρ και ότι οι μυθικές δυνάμεις κάνουν το γυμνάσιο ακόμα πιο περίπλοκο.

Το I Woke Up a Vampire βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση του Top 10 του Netflix και αποτελείται από 8 επεισόδια που διαρκούν περίπου 23 λεπτά. Έτσι, αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα νεανικό σόου με έντονο το στοιχείο του χιούμορ και να έχει θεματολογία του Halloween, τότε αυτή η σειρά είναι για εσάς.

Το I Woke Up a Vampire παίζει στο Netflix από τις 17 Οκτωβρίου.