Νέα ματιά στη live-action σειρά Avatar: The Last Airbender του Netflix

Για πρώτη φορά βλέπουμε βασικούς χαρακτήρες όπως Iroh, Azula και τον Fire Lord Ozai
18 Οκτωβρίου 2023 19:00
Νέα ματιά στη live-action σειρά Avatar: The Last Airbender του Netflix

Μια νέα "φλογερή" ματιά στην πολυαναμενόμενη live-action σειρά-υπερπαραγωγή του Avatar: The Last Airbender δίνει το Netflix

Αυτή τη φορά μέσα από αρκετές νέες φωτογραφίες, παρουσιάζονται για πρώτη φορά οι πιο γνωστοί χαρακτήρες του Έθνους της Φωτιάς, δηλαδή ο Daniel Dae Kim ως Fire Lord Ozai, ο Paul Sun-Hyung ως General Iroh, ο Ken Leung ως Commander Zhao και η Elizabeth Yu ως Princess Azula. Μαζί τους υπάρχει και μια νέα ματιά στον Prince Zuko του Dallas Liu, τον οποίο είχαμε δει το καλοκαίρι στις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν ποτέ για τo τηλεοπτικό live-action Avatar: The Last Airbender. 

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του 2024 αποκλειστικά στο Netflix αν και δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η 1η σεζόν του Avatar: The Last Airbender θα αποτελείται από 8 επεισόδια και όπως και η σειρά κινουμένων σχεδίων θα ακολουθεί τις περιπέτειες του Ανγκ, του τελευταίου μαχητή του ανέμου, ο οποίος έχει προφητευθεί ότι είναι ο νέος Avatar, που θα φέρει την ειρήνη και την ισορροπία σε έναν κόσμο που έχει διαλυθεί από τον πόλεμο του Έθνους της Φωτιάς. 

Δείτε τις νέες φωτογραφίες του Avatar: The Last Airbender

Πριν μερικούς μήνες στο TUDUM 2023 είχαμε δει για πρώτη φορά τους τέσσερις βασικούς χαρακτήρες όπως τον Gordon Cormier ως Aang, την Kiawentiio ως Katara, τον Ian Ousley ως Sokka και τον Dallas Liu ως Zuko, τον εξορισμένο πρίγκιπα του Έθνους της Φωτιάς που καταδιώκει τον Aang.  Η σειρά, με επικεφαλής τον Albert Kim, θα περιλαμβάνει μια πλειάδα άλλων αξιοσημείωτων χαρακτήρων των κινουμένων σχεδίων, από τον βασιλιά Bumi του Βασιλείου της Γης (Utkarsh Ambudkar), την πολεμίστρια Kyoshi Suki (Maria Zhang), την πριγκίπισσα Yue της Βόρειας Φυλής του Νερού (Amber Midthunder) και την ακροβατική φίλη της Azula, Ty Lee (Momona Tamada).

Να αναφέρουμε ότι οι δημιουργοί του "Avatar: The Last Airbender", Michael Dante DiMartino και Bryan Konietzko δε συμμετέχουν στο εν λόγω project. Και αυτό διότι εργάζονται σε μια ταινία κινουμένων σχεδίων που συνεχίζει την ιστορία του Aang και των φίλων του, υπό την αιγίδα των Avatar Studios, με την ταινία να αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2025.

Περισσότερα αναμένεται να δούμε στο Netflix Geeked Week 2023 που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 12 Νοεμβρίου, πιθανότατα με το πρώτο κανονικό trailer. 

Tags: