Justice League: Η θρυλική σειρά της DC έρχεται στο Netflix!

Ναι, η σειρά του 2001
10 Οκτωβρίου 2023 07:58
Justice League: Η θρυλική σειρά της DC έρχεται στο Netflix!

Μέσα από την κατηγορία “New & Hot”, το Netflix αποκάλυψε ότι θα φέρει μία θρυλική σειρά της DC στον κατάλογό του. Πιο συγκεκριμένα, από αυτόν τον Οκτώβριο θα μπορείτε να απολαύσετε το Justice League (Η Λεγεώνα των Υπερηρώων) και να ταξιδέψετε μαζί με τους λατρεμένους χαρακτήρες σε μία επική περιπέτεια.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι δημιουργοί της σειράς ήταν οι Bob Kane, William Moulton Marston και Joe Shuster, καθώς και ότι αυτή η σειρά θεωρείται από τις ποιοτικότατες σειρές της DC στα ‘00s. Υποψήφιο για 2 Primetime Emmys, το Justice League έχει αυτή τη στιγμή 8.6/100 βαθμολογία στο IMDB.

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει:

Σε αυτήν τη σειρά κινουμένων σχεδίων, ο Superman, ο Batman, η Wonder Woman, ο Flash, ο Green Lantern και άλλοι πολεμούν το έγκλημα ως Η Λεγεώνα των Υπερηρώων.

Τα επεισόδια έχουν σκηνοθετήσει οι Butch Lukic και Dan Riba, ενώ τη φωνή στους χαρακτήρες είχαν δώσει οι Kevin Conroy (Batman), Phil LaMarr (Green Lantern), Michael Rosenbaum (The Flash), George Newbern (Superman), Maria Canals-Barrera (Hawkgirl), Susan Eisenberg (Wonder Woman), Jason Marsden (Snapper Carr), Clancy Brown (Lex Luthor), Jennifer Hale (Black Siren) και άλλοι.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2001 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2004 και αποτελείται από 52 επεισόδια, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε εάν θα παίξουν όλα απευθείας στο Netflix ή όχι.

Το Justice League (Η Λεγεώνα των Υπερηρώων) θα εμφανιστεί στο Netflix στις 24 Οκτωβρίου.