Επίσημα τέλος στην εποχή Zack Snyder στην DC - Κανένας ηθοποιός του Justice League δεν επιστρέφει

Μάθαμε τι θα γίνει με τους ρόλους των Affleck, Gadot, Cavill, Miller και Momoa
11 Οκτωβρίου 2023 09:46
Επίσημα τέλος στην εποχή Zack Snyder στην DC - Κανένας ηθοποιός του Justice League δεν επιστρέφει

Νέο ρεπορτάζ φαίνεται πως ρίχνει φως στην υπόθεση των παλιών μελών της Justice League και του DCEU (Extended Universe), δηλαδή του παλιού κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, καθώς έχουν μπει ήδη τα θεμέλια για το καινούργιο, ονόματι DC Universe - Chapter 1, δια χειρός James Gunn και Peter Safran. 

Το Variety, λοιπόν, μεταφέρει ότι κανένας από τους έξι ηθοποιούς του Zack Snyder's Justice δε θα επιστρέψει στο νέο σύμπαν της DC του James Gunn, που σημαίνει ότι αποφάσισαν οριστικά τις τύχες των Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller και Ray Fisher. Στο αναλυτικό ρεπορτάζ που μεταφέρει μέσα από πηγές του το Variety, αναφέρεται ότι πρακτικά δίνεται επίσημα "τέλος" στην εποχή Zack Snyder στην DC διότι "κανένα από τα αστέρια του cast που επέλεξε ο Snyder δε θα επιστρέψουν στους παλιούς τους ρόλους στο DC Universe." 

Πρακτικά δηλαδή επιβεβαιώνονται οι τύχες του Henry Cavill, καθώς ένας νέος Clark Kent θα παίξει στο Superman: Legacy, αλλά και οι τύχες του Ben Affleck, ο οποίος καιρό τώρα είχε δηλώσει ότι η σύντομη εμφάνισή του στο "The Flash" πλάι με τον Ezra Miller θα ήταν και η τελευταία. Αναμενόμενη επίσης ήταν και η κατάληξη του Ray Fisher ως Cyborg, μετά και όλα όσα είχε βγει να πει δημόσια για την κατάσταση στο πλατό του Justice League. 

Αν ισχύει τελικά το ρεπορτάζ, θα αποτελέσει έκπληξη το γεγονός ότι δε θα επιστρέψει η Gal Gadot ως Wonder Woman, την ώρα που είχαν υπάρξει επίσημα αναφορές ότι ετοιμάζεται το Wonder Woman 3. 

Ωστόσο, αφήνει ένα παραθυράκι το ίδιο ρεπορτάζ για την περίπτωση του Jason Momoa (Aquaman), για τον οποίο αναφέρει ότι έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να παίξει έναν νέο χαρακτήρα είτε στο Superman: Legacy είτε σε μια νέα solo ταινία. Εδώ να αναφέρουμε πως καιρό τώρα οι φήμες τον προορίζουν να παίξει τον Lobo. 

To Superman: Legacy δεν είναι το μοναδικό project που υπογράφει o Gunn εντός του DC Universe καθώς γράφει και το Creature Commandos, μια animated σειρά για το HBΟ Max, καθώς και μαζί με μια ομάδα σεναριογράφων, σχεδιάζουν τα επόμενα 5-10 χρόνια του σύμπαντος της DC και τα επόμενα Chapters του. 

Άλλες μεγάλες επερχόμενες ταινίες του DCU όπως το Superman: Legacy είναι το "The Brave and the Bold" (με τους Batman και Robin) καθώς και το Supergirl: World of Tomorrow.

Όλο το πλάνο κυκλοφοριών του νέου DC Universe δια χειρός James Gunn και Peter Safran θα το βρείτε πατώντας εδώ

Το Superman: Legacy θα βγει στις αίθουσες στις 11 Ιουλίου 2025.