One Piece: “Γαντζώθηκε“ στο Top 10 του Netflix και δεν φεύγει με τίποτα

Για 5η συνεχή εβδομάδα στις κορυφαίες θέσεις
08 Οκτωβρίου 2023 19:08
One Piece: “Γαντζώθηκε“ στο Top 10 του Netflix και δεν φεύγει με τίποτα

H live action βερσιόν του One Piece στο Netflix αποδεικνύει τη βιωσιμότητά της αρκετές εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της και τον πάταγο που έκανε. 

Άλλωστε και ποιοτικά το One Piece του Netflix ήταν σε επίπεδα που και οι σκληροπυρηνικοί anime fans την αναγνώρισαν, ενώ κατάφερε να κερδίσει και αυτούς που προηγουμένως δεν είχαν καμία σχέση με το anime ή ήταν δύσπιστοι.

Τώρα βλέπουμε ότι η σειρά διασκευή του διασημότερου και μακροβιότερου manga του κόσμου συνεχίζει την κυριαρχία του στο Top 10 του Netflix εκεί όπου έχει γαντζωθεί για 5η συνεχή εβδομάδα και δεν λέει να φύγει με τίποτα. Για την περασμένη εβδομάδα όπου μέτρησε τα νούμερα το Netflix στην επίσημη ιστοσελίδα του για τα Top 10 των αγγλόφωνων σειρών, το One Piece βρίσκεται στην 6η θέση, έχοντας συναντήσει βέβαια ανταγωνισμό από άλλες φρέσκες κυκλοφορίες όπως την 4η και τελευταία σεζόν του Sex Education, που βρίσκεται για 2 εβδομάδες στο Top 10 και αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή. 

Η 2η σεζόν του One Piece έχει επιβεβαιωθεί πως θα έρθει στο μέλλον αλλά λόγω των συνεχιζόμενων απεργιών της SAG- AFTRA είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.