Η Δίκη του Διαβόλου είναι το νέο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Netflix που θα σας ανατριχιάσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Το έκανε όντως ο διάβολος; Μάς λέει το Netflix και κλείνει ραντεβού για τον Οκτώβριο
04 Οκτωβρίου 2023 19:47
Η Δίκη του Διαβόλου είναι το νέο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Netflix που θα σας ανατριχιάσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για ένα από τα σημαντικότερα ντοκιμαντέρ του για αυτό το φθινόπωρο που έρχεται με την ονομασία The Devil on Trial (Δίκη του Διαβόλου). Το ντοκιμαντέρ διερευνά την πρώτη –και μοναδική– φορά που ο δαιμονισμός χρησιμοποιήθηκε επίσημα ως υπεράσπιση σε δίκη για φόνο στις ΗΠΑ.

Περιλαμβάνοντας μαρτυρίες από πρώτο χέρι για φερόμενο δαιμονισμό και μια συγκλονιστική δολοφονία, αυτή η ασυνήθιστη ιστορία προκαλεί προβληματισμό για τον φόβο μας απέναντι στο άγνωστο.

Η πλοκή αναφέρει:

Με αναπαραστάσεις και ερασιτεχνικά βίντεο, αυτό το σκοτεινό ντοκιμαντέρ ερευνά τον διαφαινόμενο δαιμονισμό ενός νεαρού αγοριού και τον σκληρό φόνο που ακολούθησε.

Στο πρώτο trailer ακούμε τις ανατριχιαστικές φράσεις που είπε το νεαρό αγόρι όπως το «ο διάβολος με έκανε να το κάνω». Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η ιστορία ξεκινάει με ένα 11χρονο αγόρι που άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα σε όλους, ο οποίος έλεγε αργότερα ότι «κάτι» τον παρακολουθούσε.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Chris Holt, ενώ το cast περιλαμβάνει τους Arne Cheyenne Johnson, Susannah Spearin, Kathy Rupcic, Foster Hamilton, Adam Hunt και Raine Van Elsacker.

Το The Devil on Trial (Δίκη του Διαβόλου) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.