Goosebumps: Δείτε το πρώτο trailer από τις νέες Ανατριχίλες του Disney+

Έρχονται τα πρώτα πέντε επεισόδια
07 Σεπτεμβρίου 2023 20:10
Goosebumps: Δείτε το πρώτο trailer από τις νέες Ανατριχίλες του Disney+

Το Hulu και το Disney+ έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο σύντομο trailer από τη νέα σειρά Goosebumps (Ανατριχίλες) που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα ως μέρος του μεγάλου Halloween event ονόματι ‘Huluween- Hallowstream’. 

Η νέα σειρά θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και το πρώτο βίντεο θέλει να σας δώσει μια σύντομη ματιά στους χαρακτήρες, αλλά και στην ατμόσφαιρα του project, το οποίο φυσικά και βασίζεται στα βιβλία του R.L. Stine. 

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα reboot των θρυλικών Ανατριχίλων που είχαν αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα. Τα πρώτα πέντε επεισόδια θα παίξουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου. 

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει: 

Εμπνευσμένο από την παγκόσμια σειρά βιβλίων του R.L. Stine, το Goosebumps ακολουθεί πέντε μαθητές γυμνασίου, καθώς ξεκινούν ένα σκιερό και παράξενο ταξίδι για να ερευνήσουν τον τραγικό θάνατο του Harold Biddle, που έγινε πριν από τρεις δεκαετίες, ενώ παράλληλα θα ανακαλύψουν μερικά σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν των γονιών τους. 

Στη νέα σειρά παίζουν οι Ana Yi Puig ως Isabella, Miles McKenna ως James, Will Price ως Jeff, Zack Morris ως Isaiah και Isa Briones ως Margot. Μαζί τους θα βρίσκονται επίσης και οι Rachael Harris και Rob Huebel. Ο Rob Letterman κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα της σειράς, ενώ είναι και στην παραγωγή μαζί με τον Nicholas Stoller. 

Το Goosebumps θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu και στο Disney+ στις 13 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το νέο σύντομα trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.