One Piece: Τι λένε οι πρώτες εντυπώσεις για τη σειρά του Netflix;

Γενικά είναι αρκετά θετικές με έμφαση στο πόσο πιστά ακολουθεί το πρωτότυπο υλικό
27 Αυγούστου 2023 19:34
One Piece: Τι λένε οι πρώτες εντυπώσεις για τη σειρά του Netflix;

Οι λέξεις One Piece, live-action και Netflix είναι κάτι που οι fans του manga και του anime έχουν εκφράσει τη ανησυχία τους εδώ και καιρό για το τελικό αποτέλεσμα. Άλλωστε το σερί του Netflix με τις δυτικές live-action μεταμορφώσεις πασίγνωστων anime δεν τα έχουν πάει καθόλου καλά στο παρελθόν, με παραδείγματα όπως την ταινία Death Note και τη σειρά Cowboy Bebop.

Όμως απέχουμε πλέον μερικές μέρες μέχρι την πρεμιέρα της σειράς ONE PIECE του Netflix και τα ειδικά μέσα είχαν τη δυνατότητα να δουν ολόκληρη την 1η σεζόν της σειράς από νωρίς και να μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους στα social media. Βέβαια, πρόκειται απλώς για εντυπώσεις στα social media και όχι κάποια ολοκληρωμένα reviews τα οποία προς το παρόν έχουν embargo και θα ανέβουν σε αργότερη ημερομηνία.  

Και θα περιμένατε οι πρώτες αντιδράσεις να είναι χλιαρές όμως πολλά μέσα του εξωτερικού και φυσικά οι εντυπώσεις που αναμεταδίδονται είναι στην πλειοψηφία τους θετικές έως αρκετά θετικές. Τόσο που δίνουν ελπίδες για το ότι μπορεί να είναι η σειρά που θα σπάσει την κατάρα των anime σειρών που γίνονται live-action, με τους κριτικούς να κάνουν ιδιαίτερη μνεία στο cast, τα ειδικά εφέ και την πλοκή του. 

H Megan Peters του Comicbook.com αναφέρει για παράδειγμα ότι είδε αρκετές φορές την 1η σεζόν και ότι ήταν "αρκετά καλή": "Τα νέα κυκλοφόρησαν. Είδα το One Piece του Netflix και παρόλο που δεν μπορώ να πω πολλά πριν η ολοκληρωμένη κάλυψή του ανέβει, πω ότι: Είδα αρκετές φορές την 1η σεζόν. Είναι αρκετά καλή."

Άλλοι ανέφεραν ότι "εξεπλάγησαν ευχάριστα" από τη διασκευή του κόσμου του Eiichiro Oda αλλά και από την "πολύ ευρεία κλίμακα της σειράς". Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις πρώτες εντυπώσεις όπως αναρτήθηκαν στο X (Πρώην Twitter). 

Η σειρά του Netflix θα βασίζεται στο αρχικό έργο του Eiichiro Oda, ο οποίος επιβλέπει το project ως εκτελεστικός παραγωγός. Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί.

Το One Piece θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία του Luffy (Iñaki Godoy), ενός νεαρού που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός.

Το One Piece θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Αυγούστου.