Το One Piece του Netflix ακούγεται διαφορετικά με το γνήσιο ιαπωνικό cast του anime (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο trailer που έβγαλε το Netflix και συγκρίνετε τις διαφορές
25 Αυγούστου 2023 17:31
Το One Piece του Netflix ακούγεται διαφορετικά με το γνήσιο ιαπωνικό cast του anime (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο trailer του One Piece, αλλά με το πραγματικό ιαπωνικό cast που ακούμε τόσα χρόνια στο δημοφιλές anime. Ναι, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, οι πραγματικοί Ιάπωνες ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους στους θρυλικούς χαρακτήρες, πρόκειται να επιστρέψουν και για την live-action σειρά, για αυτούς που θέλουν να ακούν τις πραγματικές φωνές.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις φωνές και να ακούσετε την Mayumi Tanaka, που δανείζει τη φωνή της στον Monkey D. Luffy εδώ και δεκαετίες. Το πλήρες ιαπωνικό voice cast περιλαμβάνει την Tanaka ως Luffy, τον Kazuya Nakai ως Roronoa Zoro, την Akemi Okamura ως Nami, τον Kappei Yamaguchi ως Usopp και τον Hiroaki Hirata ως Sanji.

Η σειρά του Netflix θα βασίζεται στο αρχικό έργο του Eiichiro Oda, ο οποίος επιβλέπει το project. Το One Piece θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία του Luffy (Iñaki Godoy), ενός νεαρού που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.

Δείτε το ιαπωνικό trailer:

 

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός.

Η επίσημη πλοκή της σειράς λέει τα εξής:

Με το ψάθινο καπέλο του και το ετερόκλητο πλήρωμά του, ο νεαρός πειρατής Monkey D. Luffy αναζητά έναν θησαυρό σε αυτήν την μεταφορά ζωντανής δράσης του δημοφιλούς manga.

Το One Piece είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες manga σειρές στην ιστορία, με σχεδόν 500 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί παγκοσμίως από το ντεμπούτο της το 1997. Έχει επίσης γεννήσει μια anime σειρά που προβάλλεται από το 1999, καθώς και πολυάριθμα βιντεοπαιχνίδια και κινηματογραφικές ταινίες στην Ιαπωνία.

Το One Piece θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Αυγούστου.