Ακούστε τη μουσική του One Piece του Netflix λίγο πριν την πρεμιέρα!

Στις 31 Αυγούστου θα καταφθάσουν τα επεισόδια στο Netflix
18 Αυγούστου 2023 10:26
Ακούστε τη μουσική του One Piece του Netflix λίγο πριν την πρεμιέρα!

Το One Piece του Netflix πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες και μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ακόμη βίντεο από την live-action σειρά. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο trailer, αλλά για ένα βίντεο που θέλει να σας δώσει μια πρώτη γεύση από το επίσημο soundtrack της σειράς, το οποίο και θα ακούτε καθώς ξεκινούν οι περιπέτειες του Luffy (Iñaki Godoy).

Το πρώτο δείγμα μουσικής ονομάζεται Wealth Fame Power και έρχεται από τους μουσικούς παραγωγούς Sonya Belousova και Giona Ostinelli, οι οποίοι είχαν φέρει παλιότερα το πολύ γνωστό κομμάτι Toss a Coin to Your Witcher της τηλεοπτικής σειράς The Witcher του Netflix. Το πρώτο κομμάτι του One Piece είναι κάπως επικό για να ταιριάζει απόλυτα με τις περιπέτειες του Monkey D. Luffy και του πληρώματός τους

Ακούστε τη μουσική του One Piece παρακάτω:

 

Η σειρά του Netflix θα βασίζεται στο αρχικό έργο του Eiichiro Oda, ο οποίος επιβλέπει το project. Το One Piece θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία του Luffy, ενός νεαρού που ονειρεύεται να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Για να πετύχει τον στόχο του, ξεκινά να βρει τον θρυλικό θησαυρό, γνωστό ως One Piece, που είναι κρυμμένος κάπου στον απέραντο ωκεανό. Στην πορεία, στρατολογεί ένα πιστό πλήρωμα, μεταξύ των οποίων ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji.

Η live-action σειρά δημιουργήθηκε από τους Matt Owens και Steven Maeda, οι οποίοι είναι επίσης οι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Eiichiro Oda συμμετέχει επίσης ως εκτελεστικός παραγωγός.

Η επίσημη πλοκή της σειράς λέει τα εξής:

Με το ψάθινο καπέλο του και το ετερόκλητο πλήρωμά του, ο νεαρός πειρατής Monkey D. Luffy αναζητά έναν θησαυρό σε αυτήν την μεταφορά ζωντανής δράσης του δημοφιλούς manga.

Το One Piece είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες manga σειρές στην ιστορία, με σχεδόν 500 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί παγκοσμίως από το ντεμπούτο της το 1997. Έχει επίσης γεννήσει μια anime σειρά που προβάλλεται από το 1999, καθώς και πολυάριθμα βιντεοπαιχνίδια και κινηματογραφικές ταινίες στην Ιαπωνία.

Το One Piece θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Αυγούστου.