Γνωρίστε τον πρωταγωνιστή της σειράς Alien

Ίσως τον θυμάστε από το The End of the F...ing World
21 Ιουλίου 2023 16:15
Γνωρίστε τον πρωταγωνιστή της σειράς Alien

Πρόσφατα μάθαμε ότι η κεντρική πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά Alien που ετοιμάζει εδώ και καιρό το FX, θα είναι η Sydney Chandler του Don’t Worry Darling. Ωστόσο, η εταιρία επέστρεψε με νέες ανακοινώσεις και αποκάλυψε ποιος θα βρίσκεται πλάι στην Chandler στο επερχόμενο τηλεοπτικό σόου που έχει αναλάβει ο Noah Hawley του Fargo.

Αναλυτικότερα, ο κεντρικός άντρας πρωταγωνιστής του σόου θα είναι ο Alex Lawther, ο οποίος βρίσκεται αυτόν τον καιρό στην Αγγλία για τα γυρίσματα. Ο Lawther έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Netflix ονόματι The End of the F...ing World που κυκλοφόρησε το 2017, ενώ έχει συμμετάσχει και σε άλλα projects.

Παραδείγματος χάρη, έχει εμφανιστεί στο Old Boys του 2018, στο The Translators, στο Freak Show, αλλά και στο The Imitation Game. Ο Alexander Jonathan Lawther είναι Άγγλος ηθοποιός και έχει παίξει και σε ένα επεισόδιο του Black Mirror. Εκείνος, λοιπόν, θα βρίσκεται πλάι στην Sydney Chandler για το Alien.

Το Alien ανακοινώθηκε πρώτη φορά πριν από περίπου τρία χρόνια με τα γυρίσματα να ξεκινούσαν το 2021. Ωστόσο το FX αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στο Fargo και έπειτα να ξεκινήσει με το μεγάλο σύμπαν του Ridley Scott.

H σειρά θα διαδραματίζεται στη Γη και θα συνδυάζει τον τρόμο της αρχικής ταινίας του 1979 με τη δράση του sequel, του Aliens του 1986, το οποίο σκηνοθέτησε ο James Cameron. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ridley Scott θα είναι παραγωγός μέσω της εταιρίας του, Scott Free.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι στη σειρά δε θα εμφανιστεί κανένας γνωστός χαρακτήρας από το σύμπαν και έτσι μην περιμένετε κάποια εμφάνιση της Ripley. Άλλωστε, η ίδια η Sigourney Weaver δήλωσε ότι έχει τελειώσει με το franchise.

Tags: