Το Alien έχει τελειώσει για τη Sigourney Weaver: “Έκανα τη θητεία μου στο διάστημα“

Η θρυλική σταρ των ταινιών του Ridley Scott αποκλείει κάποια επιστροφή ως Ellen Ripley
29 Απριλίου 2023 09:41
Το Alien έχει τελειώσει για τη Sigourney Weaver: “Έκανα τη θητεία μου στο διάστημα“

Έχουν περάσει πάνω από 25 χρόνια από την τελευταία φορά που Sigourney Weaver υποδύθηκε την σκληροτράχηλη Ellen Ripley των ταινιών "Alien". Τώρα, σε μια νέα της συνέντευξη η θρυλική σταρ των εμβληματικών sci-fi ταινιών του Ridley Scott ανακοινώνει πρακτικά ότι έχει τελειώσει για αυτήν το franchise και αποκλείει οποιαδήποτε ελπίδα επιστροφής της. 

"Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά που κάνω τώρα. Εγώ τη θητεία μου την έκανα στο διάστημα!" είπε χαριτολογώντας η Γουίβερ μιλώντας στο Total Film. "Υπάρχουν διαφόρων ειδών νεαροί ηθοποιοί για να πάρουν έναν τέτοιο ρόλο." αναφέρει θέλοντας να δώσει τη σκυτάλη πρακτικά σε κάποιον άλλο ηθοποιό τη νέας γενιάς.

Σε εκείνο το σημείο αποκαλύπτει πως υπήρχε μια περίπτωση να επιστρέψει για το Alien 5 που ετοίμαζε ο Neill Blomkamp. "Υπήρχε μια ταινία Alien που ήθελα πολύ να συμμετέχω με τον Neill Blomkamp και δεν την κάναμε τελικά, αλλά, ξέρετε τώρα, το πλοίο αυτό έχει σαλπάρει πλέον." είπε χαρακτηριστικά η Weaver. 

Η 73χρονη πλέον Weaver έπαιξε πρόσφατα στο Avatar: The Way of Water έναν ρόλο που απαιτούσε motion capture και συγκεκριμένα μια έφηβη ονόματι Kiri. 

Με λίγα λόγια μην περιμένετε να τη ξαναδείτε ως Ripley, ούτε στη νέα ταινία της 20th Century Studios ούτε και στην τηλεοπτική Alien σειρά των Hulu/FX δια χειρός Noah Hawley