Harry Potter: Ο Daniel Radcliffe έχει ένα μήνυμα για τους fans που απογοητεύτηκαν από τις ταινίες

Νέες δηλώσεις από τον ηθοποιό
15 Ιουλίου 2023 15:19
Harry Potter: Ο Daniel Radcliffe έχει ένα μήνυμα για τους fans που απογοητεύτηκαν από τις ταινίες

Ο Daniel Radcliffe έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για το αν θα βρίσκεται στην τηλεοπτική σειρά του Harry Potter που ετοιμάζει η Warner Bros. Discovery για την streaming υπηρεσία, MAX. Παρόλο που ο ηθοποιός δε θα εμφανιστεί τελικά καθόλου και δεν έχει βρεθεί ούτε σε συνομιλίες με την εταιρία, είναι χαρούμενος που θα δώσει τη σκυτάλη σε έναν νέο «Χάρι».

Τώρα, ο Radcliffe επιστρέφει με νέες δηλώσεις, αφού μίλησε στο Variety και είχε ένα μήνυμα προς όλους τους fans των βιβλίων. Εκείνος θέλησε να πει ότι όλοι οι θαυμαστές των βιβλίων που είχαν απογοητευτεί από τις ταινίες, θα βρουν όλα όσα ήθελαν να δουν στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά.

Είμαι ενθουσιασμένος ως θεατής. Θα μπορώ να απολαύσω τη σειρά μαζί με όλους τους θεατές, με μία ελαφρώς διαφορετική οπτική. Είναι ωραίο που μία εντελώς νέα γενιά πρόκειται να παρουσιαστεί σε αυτές τις ιστορίες με έναν εντελώς καινούργιο τρόπο. Ο κόσμος θα δει μια τηλεοπτική σειρά, οπότε μάλλον θα έχουν χρόνο να ασχοληθούν με όλα τα πράγματα. Έτσι, οι άνθρωποι που είχαν θυμώσει για κάποια πράγματα που κόπηκαν στις ταινίες, ελπίζω ότι θα μπορέσουν επιτέλους να δουν την πλήρη έκδοση που πάντα ήθελαν.

Νέες δηλώσεις από τον Daniel Radcliffe για τη σειρά Harry Potter (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην επίσημη περιγραφή που έδωσε το MAX για την τηλεοπτική σειρά Harry Potter γράφονται τα εξής: "Οι ιστορίες από κάθε ένα από τα Harry Potter βιβλία της Rowling θα γίνουν μια δεκαετής σειρά που θα παραχθεί με την ίδια επιβλητική μαεστρία, αγάπη και φροντίδα για την οποία είναι γνωστό αυτό το παγκόσμιο franchise. Η σειρά θα διαθέτει ένα νέο καστ που θα ηγηθεί μιας νέας γενιάς θαυμαστών, γεμάτη από τις φανταστικές λεπτομέρειες, τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες και τις θεαματικές τοποθεσίες που οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ έχουν αγαπήσει για πάνω από 25 χρόνια.

Κάθε σεζόν θα είναι αυθεντική ως προς τα πρωτότυπα βιβλία και θα φέρει τον Χάρι Πότερ και όλες εκείνες τις απίστευτες περιπέτειες σε ένα νέο κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πρωτότυπες, κλασικές και αγαπημένες ταινίες θα παραμείνουν στον πυρήνα του franchise και θα είναι διαθέσιμες για να τις παρακολουθήσει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο".

Η σειρά Harry Potter προορίζεται να παίξει στην streaming υπηρεσία “MAX”.