Νέες δηλώσεις από τον Daniel Radcliffe για τη σειρά Harry Potter (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα ήταν περίεργο εάν εμφανιζόμουν» είπε μεταξύ άλλων
05 Ιουλίου 2023 22:59
Νέες δηλώσεις από τον Daniel Radcliffe για τη σειρά Harry Potter (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Daniel Radcliffe βρέθηκε καλεσμένος σε ένα σόου για να μιλήσει για τη νέα σεζόν της σειράς Miracle Workers: End Times και μεταξύ άλλων η συζήτηση πήγε και πάλι στο Harry Potter και το σόου που ετοιμάζει η Warner Bros. για το MAX.

Μιλώντας στο Access Hollywood, ο διάσημος ηθοποιός ρωτήθηκε εάν είχε συζητήσεις με την Warner σχετικά με κάποια πιθανή συμμετοχή του στη σειρά, με εκείνον να λέει ότι όχι, δεν έχει μιλήσει με κανέναν. Στη συνέχεια είπε απλώς ότι γνωρίζει ότι έρχεται μία τηλεοπτική σειρά.

Πηγαίνουν να κάνουν μια νέα σειρά. Θα παίξει κάποιος άλλος τον Harry Potter. Οπότε νομίζω ότι θα ήταν πολύ περίεργο να εμφανιστώ εγώ. Είμαι ενθουσιασμένος να δω τι ετοιμάζουν. Νομίζω ότι τα βιβλία του Harry Potter ήταν πάντα μεγαλύτερα από ένα μόνο franchise, οπότε θα είναι ωραίο να πάρει άλλος τη σκυτάλη.

Όπως όλα δείχνουν, ο κινηματογραφικός «Χάρι Πότερ» δεν είχε καμία συνομιλία με την Warner Bros. για κάποιο πιθανό cameo στην επερχόμενη σειρά, ενώ παράλληλα δε γνωρίζει κάτι άλλο πέρα από αυτά που έχουν αποκαλυφθεί ήδη.

Πριν μερικές ημέρες έδωσε επίσης μια νέα συνέντευξη λέγοντας τα εξής:

Καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο και φρέσκο και είμαι σίγουρος ότι όποιος το κάνει θα θέλει να αφήσει το δικό στίγμα σε αυτό και όχι τι θα κάνει για να φέρει ένα cameo με τον παλιό Harry Potter. Οπότε σίγουρα δεν το επιδιώκω με κανέναν τρόπο (να κάνει cameo στη σειρά εννοεί). Αλλά τους εύχομαι, προφανώς, όλη την τύχη στον κόσμο και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δώσω τη σκυτάλη. Ωστόσο, δε νομίζω ότι θα χρειαστεί να την δώσω εγώ ο ίδιος σωματικά…

Στην επίσημη περιγραφή που έδωσε το MAX για την τηλεοπτική σειρά Harry Potter γράφονται τα εξής: "Οι ιστορίες από κάθε ένα από τα Harry Potter βιβλία της Rowling θα γίνουν μια δεκαετής σειρά που θα παραχθεί με την ίδια επιβλητική μαεστρία, αγάπη και φροντίδα για την οποία είναι γνωστό αυτό το παγκόσμιο franchise. Η σειρά θα διαθέτει ένα νέο καστ που θα ηγηθεί μιας νέας γενιάς θαυμαστών, γεμάτη από τις φανταστικές λεπτομέρειες, τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες και τις θεαματικές τοποθεσίες που οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ έχουν αγαπήσει για πάνω από 25 χρόνια.

Κάθε σεζόν θα είναι αυθεντική ως προς τα πρωτότυπα βιβλία και θα φέρει τον Χάρι Πότερ και όλες εκείνες τις απίστευτες περιπέτειες σε ένα νέο κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πρωτότυπες, κλασικές και αγαπημένες ταινίες θα παραμείνουν στον πυρήνα του franchise και θα είναι διαθέσιμες για να τις παρακολουθήσει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο".

Η σειρά Harry Potter προορίζεται να παίξει στην streaming υπηρεσία “MAX”. Δείτε το βίντεο με την συνέντευξή του παρακάτω.