The Witcher: Το Netflix θέλει να θυμίσει σε όλους ότι ο Henry Cavill δεν έφυγε ακόμα

Σχεδόν απεγνωσμένα με τεράστιες διαφημιστικές καμπάνιες σε πόλεις του κόσμου
04 Ιουλίου 2023 19:40
The Witcher: Το Netflix θέλει να θυμίσει σε όλους ότι ο Henry Cavill δεν έφυγε ακόμα

Με τον σάλο που είχε προκληθεί από την αποχώρηση του Henry Cavill από τη σειρά The Witcher και την αντικατάστασή του από τον Liam Hemsworth στις επόμενες σεζόν, φαίνεται πως ο κόσμος όχι μόνο μπερδεύτηκε με το τι συμβαίνει αλλά και εκνευρίστηκε με την απόφαση του Netflix. 

Τώρα, το Netflix προσπαθεί με απεγνωσμένο τρόπο να θυμίσει σε όλον τον κόσμο πως ο Χένρι Κάβιλ παραμένει ως Geralt στη σειρά...ακόμη. Και αυτό διότι η 3η σεζόν του The Witcher αποτελεί και την τελευταία παράσταση του βρετανού χολιγουντιανού σταρ, η οποία χωρίστηκε όμως, σε δύο μέρη με το Vol. 1 να κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες στην streaming υπηρεσία. 

Η καμπάνια που σκαρφίστηκε το Netflix για να το υπενθυμίσει όμως έχει κυριολεκτικά τον τίτλο "Ναι, είναι ακόμη ο Geralt στην 3η Σεζόν". Συγκεκριμένα, η καμπάνια αυτή παίζει σε διάφορα αξιοθέατα και κτίρια της Μ. Βρετανίας, όπως στο Κάστρο του Εδιμβούργου, το The Shard του Λονδίνου αλλά και στους διάσημους λευκούς βράχους του Ντόβερ. Μάλιστα στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε "Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια υπενθύμιση" για το γεγονός ότι ο Geralt που όλος ο κόσμος λάτρεψε θα υφίσταται για μερικά επεισόδια ακόμα. 

Όσο για το γεγονός του recasting του Geralt, που θα δούμε να αλλάζει πρόσωπό από αυτό του Cavill σε αυτό του Liam Hemsworth, μάθαμε πρόσφατα τις πρώτες πληροφορίες και ότι θα είναι "άψογη" η μετάβαση. Επίσης, γνωρίζουμε ότι ο Liam Hemsworth θα υποδυθεί τον Geralt για την 4η και 5η σεζόν του The Witcher

Δείτε τις φωτογραφίες με τη διαφήμιση του Netflix 

Φυσικά, οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter ήταν αναμενόμενες με την πλειοψηφία να υποστηρίζει πόσο λάθος κίνηση ήταν από πλευράς του Netflix να αφήσει τον Henry Cavill να φύγει. Δείτε μερικά από τα tweets παρακάτω: 

Τις εντυπώσεις μας για τo Vol. 1 της 3ης σεζόν του The Witcher, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ

Η περίληψη της 3ης σεζόν του The Witcher αναφέρει: Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Joey Batey, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Royce Pierreson, Tom Canton και άλλοι.

Η 3η σεζόν της σειράς The Witcher (Ο Γητευτής) και το Vol.1 με τα πρώτα 5 επεισόδια είναι διαθέσιμα ήδη στο Netflix και στις 27 Ιουλίου (Vol.2) κυκλοφορούν τα υπόλοιπα τρία επεισόδια.