Stranger Things 5: O “Lucas“ της σειράς βρήκε ένα θετικό για την καθυστέρηση της 5ης σεζόν

Το βλέπει με μια θετική ματιά το ζήτημα ο Caleb McLaughlin
07 Ιουνίου 2023 15:18
Stranger Things 5: O “Lucas“ της σειράς βρήκε ένα θετικό για την καθυστέρηση της 5ης σεζόν

Η καθυστέρηση του Stranger Things 5 εξαιτίας της απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ σίγουρα δεν είναι και τα πιο ευχάριστα νέα για τους fans, αλλά ο Caleb McLaughlin, τουλάχιστον προσπαθεί να το δει από μια θετική σκοπιά. 

O 21χρονος πλέον ηθοποιός που υποδύεται τον "Lucas" στην πασίγνωστη σειρά του Netflix, μίλησε για την κατάσταση της παραγωγής της 5ης σεζόν και εξέφρασε την ειλικρινή του άποψη. Πέραν του ότι δήλωσε πλήρως τη στήριξή του στα αιτήματα των σεναριογράφων του WGA (Writer's Guild of America) και τον αγώνα που κάνουν ενάντια στην AMPTP (Alliance of Motion Picture & TV Producers), είπε πως κάτι θετικό μπορεί να βγει από όλη αυτή την κατάσταση. 

Ποιο είναι το θετικό; Ότι οι σεναριογράφοι θα μπορέσουν ίσως να κατεβάσουν νέες ή και καλύτερες ιδέες για την 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο Stranger Things 4, το οποίο εκμεταλλεύθηκε το πάγωμα της παραγωγής λόγω της πανδημίας, με αποτέλεσμα οι αδερφοί Matt και Ross Duffer, μαζί με το σεναριογραφικό team, να γράψουν μια πολύ καλύτερη 4η σεζόν. Αυτά είναι τα όσα δήλωσε χαρακτηριστικά: 

"Σίγουρα υποστηρίζω τους σεναριογράφους - είναι πολύ σημαντικοί, επειδή κάθε σενάριο για μια ταινία ή μια σειρά συντάσσεται από αυτούς και για να φτιάξεις μια σπουδαία ιστορία, χρειάζεσαι σεναριογράφους. Τους υποστηρίζω 100% και τώρα θα έχω το χρόνο να κάνω τα δικά μου πράγματα και να ασχοληθώ με τη μουσική. Όσον αφορά τους θαυμαστές που θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο για την τελευταία σεζόν, θα πω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ίσως αυτό να μας δώσει χρόνο για να σκεφτούμε διαφορετικές ιδέες για τη νέα σεζόν ή ίσως να εισάγουμε έναν νέο χαρακτήρα - προς το παρόν, απλά περιμένω το σύνθημα για να ξαναμπούμε στα γυρίσματα."

Ο συμπρωταγωνιστής του Finn Wolfhard, που υποδύεται τον "Mike Wheeler" της παρέας του Hawkins, έκανε tease για το τι θα αποκαλύψει το Stranger Things 5

Πριν μερικούς μήνες το επίσημο account των σεναριογράφων του Stranger Things πήγε να αποκαλύψει πτυχές της 5ης σεζόν με τον πιο παράξενο τρόπο, μέσω μιας αφίσα για το Evil Dead Rise, βάζοντας τους fans να αρχίσουν τις θεωρίες στα σχόλια.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Ακόμη δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας για το Stranger Things 5 στο Netflix, ειδικά μετά και την παύση παραγωγής λόγω της απεργίας των σεναριογράφων.