Η Kim Cattrall του Sex and the City επιστρέφει ως Samantha στο And Just Like That… (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα βρίσκεται στον 2ο κύκλο!
02 Ιουνίου 2023 13:09
Η Kim Cattrall του Sex and the City επιστρέφει ως Samantha στο And Just Like That… (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για την 2η σεζόν του And Just Like That… του sequel του ιστορικού Sex and the City. Παράλληλα επιβεβαιώθηκε ότι ένα ακόμη γνωστό και αγαπητό πρόσωπο του κοινού θα κάνει ένα cameo στον νέο κύκλο.

Όπως μεταφέρει το Variety, η Kim Cattrall θα βρίσκεται στη νέα σεζόν και θα υποδυθεί για άλλη μια φορά την Samantha Jones, αλλά για ένα μόνο επεισόδιο.

Έτσι, το reunion των Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte), Cynthia Nixon (Miranda) και Cattrall είναι γεγονός μετά από πολλά χρόνια. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι σε αυτό το επεισόδιο η Samantha, η οποία ζει πλέον στο Λονδίνο, θα έχει μια συνομιλία στο τηλέφωνο με την Carrie Bradshaw της Parker.

Στο And Just Like That… παίζουν και νέα πρόσωπα όπως είναι οι Sara Ramírez (Grey's Anatomy), Sarita Choudhury (The Green Knight), Nicole Ari Parker (Empire), Karen Pittman (Luke Cage) και Isaac Cole Powell (West Side Story).

Παρακολουθήστε το νέο trailer για την 2η σεζόν:

 

Οι πληροφορίες για την τροπή που θα πάρει ο 2ος κύκλος είναι ελάχιστες, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα επικεντρωθεί περισσότερο για άλλη μια φορά στην Carrie, η οποία προσπαθεί να πατήσει στα πόδια της μετά το θάνατο του συζύγου της. Το νέο trailer παρουσιάζει και τις άλλες πρωταγωνίστριες, εκτός από την Samantha που φαίνεται ότι το HBO δε θέλει να αποκαλύψει περισσότερα για την ώρα.

Η Kim Cattrall μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα για την επιστροφή της και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μπορείτε να δείτε το post παρακάτω:

Το And Just Like That... θα κάνει πρεμιέρα στο Max στις 22 Ιουνίου.