The Clearing: Διαθέσιμη από σήμερα η νέα σειρά του Disney+ που βασίζεται σε πραγματικές αιρέσεις

Διαθέσιμα τα δύο πρώτα επεισόδια
24 Μαΐου 2023 17:46
The Clearing: Διαθέσιμη από σήμερα η νέα σειρά του Disney+ που βασίζεται σε πραγματικές αιρέσεις

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε τη νέα ψυχολογική σειρά του Hulu μέσα από τη «συχνότητα» του Disney Plus. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα έφτασαν στην streaming υπηρεσία τα δύο πρώτα επεισόδια του The Clearing, μιας πρωτότυπης σειράς που εμπνέεται από μια πραγματική αίρεση της Αυστραλίας.

Επίσης βασίζεται στο best seller βιβλίο του J.P. Pomare και έχει πρωταγωνιστές τους Teresa Palmer (Discovery of Witches, Lights Out), Miranda Otto (Talk to Me, Annabelle: Creation), Guy Pearce (Prometheus, Ravenous), Hazem Shammas (Safe Harbour), Mark Coles-Smith (Mystery Road), Kate Mulvany (The Twelve) και Julia Savage (Blaze, Mr. Inbetween).

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Όταν ένα ανήλικο κορίτσι εξαφανίζεται, πυροδοτεί τις αναμνήσεις μιας γυναίκας από την παιδική της ηλικία ως μέλος των Ομοίων, μια από τις ελάχιστες αιρέσεις στην ιστορία με ηγέτιδα μια γυναίκα. Βασισμένο στο θρίλερ μυστηρίου Τζέι Πι Πόμαρε, αυτή η αποκλειστική πρωτότυπη σειρά ακολουθεί τους εφιάλτες μιας αίρεσης και μιας γυναίκας, που αναγκάζεται να αντιμετωπίσει δαίμονες του παρελθόντος για να σταματήσει την απαγωγή και τον εξαναγκασμό αθώων παιδιών στο μέλλον. Το The Clearing είναι ένα συναισθηματικό και ψυχολογικό θρίλερ που τρυπώνει κάτω από το δέρμα και μέσα στο μυαλό, θολώντας τα όρια μεταξύ παρελθόντος και παρόντος, πραγματικότητας και εφιάλτη.

Δείτε το trailer που ανέβασε το Disney Plus Ελλάδας παρακάτω:

Η 1η σεζόν θα έχει οκτώ επεισόδια συνολικά, των οποίων τη σκηνοθεσία έχουν επιμεληθεί οι Jeffrey Walker (Young Rock, Lambs of God”) και Gracie Otto (Seriously Red, Bump, Deadloch). Δημιουργοί της σειράς και σεναριογράφοι είναι οι Elise McCredie και Matt Cameron, ενώ τους βοήθησε και ο Osamah Sami. Μάλιστα, το σόου εμπνέεται και από πραγματικές αιρέσεις της Αυστραλίας και όλου του κόσμου.

Το The Clearing παίζει από σήμερα στο Disney Plus.