The Bear Σεζόν 2: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την επιτυχημένη σειρά του Disney+

Ραντεβού τον Ιούλιο με ολικό “reset”
15 Μαΐου 2023 21:00
The Bear Σεζόν 2: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την επιτυχημένη σειρά του Disney+

Το FX έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για τη 2η σεζόν του The Bear, της πρωτότυπης σειράς του που βραβευτεί με BAFTA. Ο νέος κύκλος θα κάνει και ολική επαναφορά στον Carmy του Jeremy Allen White, ο οποίος ετοιμάζεται να ανεβάσει το επίπεδο στο σαντουϊτσάδικό.

Και αυτό φαίνεται και από το trailer, το οποίο έχει διάρκεια σχεδόν τα δύο λεπτά και ξεκινάει με τον χαρακτήρα του White να θέλει να κάνει “reset”, δοκιμάζοντας ωστόσο κάποιες όχι και τόσο επιτυχημένες συνταγές. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 22 Ιουνίου στο Hulu, αλλά πρόσφατα μάθαμε ότι θα παίξει στη χώρα μας λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου.

Μερικές πληροφορίες για τη 2η σεζόν:

O δεύτερος κύκλος ακολουθεί τον Carmen «Carmy» Berzatto, τη Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και τον Richard «Richie» Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) καθώς εργάζονται σκληρά, για να ανεβάσουν το επίπεδο στο βρώμικο σαντουϊτσάδικό τους. Καθώς αλλάζουν ριζικά το εστιατόριο, αλλάζουν και οι ίδιοι, μέσα από το δικό τους προσωπικό ταξίδι, καθώς ο καθένας, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν και να αναμετρηθεί με το ποιός θέλει να είναι στο μέλλον.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αποδεικνύεται ότι το μόνο πράγμα που είναι πιο δύσκολο από τη λειτουργία ενός εστιατορίου είναι το άνοιγμα ενός νέου. Η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει από την τρελή γραφειοκρατία της αδειοδότησης και των εργολάβων μέχρι την όμορφη και δημιουργική αγωνία του σχεδιασμού του νέου μενού.

Η μετάβαση αυτή, δίνει μια νέα οπτική στην έννοια της φιλοξενίας. Καθώς όλο το προσωπικό αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με νέες μεθόδους συνεργασίας και να ξεπεράσει τα όρια των ικανοτήτων και των σχέσεων του, μαθαίνει επίσης τί σημαίνει να υπηρετείς, τόσο τους πελάτες όσο και ο ένας τον άλλον.

Η πρωτότυπη σειρά του FX δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer των Ramy και Eighth Grade.

Παρακολουθήστε το trailer για τη 2η σεζόν του The Bear μέσα από τον player που ακολουθεί. Ο νέος κύκλος θα παίξει στην Ελλάδα στις 19 Ιουλίου μέσα από το Disney+.