Harry Potter: Ρώτησαν τον αδερφό του 'Voldemort' αν θα παίξει στη σειρά του HBO Max

Ο Joseph Fiennes έδωσε απάντηση λόγω της προϊστορίας του αδερφού του Ralph
15 Μαΐου 2023 09:28
Harry Potter: Ρώτησαν τον αδερφό του 'Voldemort' αν θα παίξει στη σειρά του HBO Max

Την ώρα που η Warner Bros. και οι ιθύνοντες του Max (πρώην HBO Max) προετοιμάζονται για ένα από τα σημαντικότερα projects τους, την νέα τηλεοπτική reboot σειρά των ταινιών "Harry Potter", οι δημοσιογράφοι ψάχνουν να βρουν ποιος θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτή. 

Και το Comicbook βρήκε τον Joseph Fiennes για να τον ρωτήσει εάν θα ήθελε να συμμετέχει στη reboot σειρά των βιβλίων της J.K. Rowling, η οποία θα εμπλέκεται ως εκτελεστική παραγωγός. "Ξέρετε κάτι; Προσπαθώ να βρω εκείνο το πράγμα που μακιγιάρεσαι και το άλλο για τα μάτια, ίσως το χρειαστώ για μια οντισιόν. Δε ξέρω" απάντησε ο Joseph Fiennes με δόση χιούμορ και συνέχισε την απάντησή του, εκφράζοντας την ειλικρινή του άποψη για το reboot: 

Άκουσα πρόσφατα μόλις ότι θα γίνει και είναι φοβερό. Σα να ήταν χθες μου φαίνεται. Δεν ξέρω βέβαια γιατί πρέπει να τα επανεφεύρουν όλα, αλλά θαρρώ ότι αυτό συμβαίνει. 

Ο Joseph Fiennes, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό για το ρόλο του στη σειρά "The Handmaid's Tale", δεν ρωτήθηκε τυχαία διότι ο αδερφός του, Ralph Fiennes, υποδύθηκε τον Voldemort στις ταινίες Χάρι Πότερ. Μήπως ο ρόλος του Σκοτεινού Άρχοντα περάσει από αδερφό σε αδερφό και δούμε τον Joseph Fiennes να υποδύεται την τηλεοπτική βερσιόν του μεγάλου κακού; Πείτε μας στα σχόλια πώς σας φαίνεται το ενδεχόμενο αυτό. 

Από την πλευρά του ο Ralph Fiennes τον περασμένο Νοέμβριο είχε δηλώσει πρόθυμος να παίξει ξανά τον Βόλντεμορτ στον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ. "Ναι φυσικά. Χωρίς καμία αμφιβολία" ανέφερε χαρακτηριστικά εάν δεχόταν μια πρόταση από τη Warner και τη J.K. Rowling για το ενδεχόμενο αυτό. 

Στην επίσημη περιγραφή που έδωσε το MAX για την τηλεοπτική σειρά Harry Potter γράφονται τα εξής: "Οι ιστορίες από κάθε ένα από τα Harry Potter βιβλία της Rowling θα γίνουν μια δεκαετής σειρά που θα παραχθεί με την ίδια επιβλητική μαεστρία, αγάπη και φροντίδα για την οποία είναι γνωστό αυτό το παγκόσμιο franchise. Η σειρά θα διαθέτει ένα νέο καστ που θα ηγηθεί μιας νέας γενιάς θαυμαστών, γεμάτη από τις φανταστικές λεπτομέρειες, τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες και τις θεαματικές τοποθεσίες που οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ έχουν αγαπήσει για πάνω από 25 χρόνια.

Κάθε σεζόν θα είναι αυθεντική ως προς τα πρωτότυπα βιβλία και θα φέρει τον Χάρι Πότερ και όλες εκείνες τις απίστευτες περιπέτειες σε ένα νέο κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πρωτότυπες, κλασικές και αγαπημένες ταινίες θα παραμείνουν στον πυρήνα του franchise και θα είναι διαθέσιμες για να τις παρακολουθήσει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο".

Πότε αναμένεται η σειρά Harry Potter; 

Προς το παρόν είναι πολύ νωρίς για να δοθεί επίσημα μια ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας για την σειρά Harry Potter. Το σίγουρο είναι ότι θα προβληθεί μέσα από το MAX, τη νέα streaming υπηρεσία που παίρνει τη θέση του HBO Max και θα περιλαμβάνει περιεχόμενο από την βιβλιοθήκη της Warner Bros. και του Discovery. Η Warner ανέφερε ότι βρίσκεται σε αναζήτηση σεναριογράφου και showrunner για να ηγηθεί του project. 

Πληροφορίες του Deadline εικάζουν ότι στην καλύτερη περίπτωση θα βγει στον αέρα τη σεζόν 2025/2026