Μια από τις καλύτερες σειρές του Apple TV+ θα συνεχίσει για 4η σεζόν

Έχει ψωμί ακόμη να δώσει το The Morning Show
04 Μαΐου 2023 19:08
Μια από τις καλύτερες σειρές του Apple TV+ θα συνεχίσει για 4η σεζόν

Μια από τις καλύτερες σειρές του Apple TV+ και μια από τις blockbuster σειρές του είναι αναμφίβολα το The Morning Show, για το οποίο έχουμε ευχάριστα νέα. Η δραματική σειρά με τις Jennifer Aniston και Reese Witherspoon ανανεώθηκε για 4η σεζόν στην streaming υπηρεσία της Apple, χωρίς καν να έχει προβληθεί ακόμη η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Άνιστον μας είχε ενημερώσει μέσα από το Instagram της πως είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του 3ου κύκλου, κλείνοντας το μάτι πως "υπάρχουν τόσα πολλά ακόμη να ειπωθούν". Αυτή η κίνηση έρχεται για να δείξει πόσο πιστεύει η Apple στη δυναμική του "The Morning Show", αλλά και την Mimi Leder ως παραγωγό και σκηνοθέτρια.

Η 3η σεζόν θα μας συστήσει στα νέα μέλη του cast όπως τον Jon Hamm του "Mad Men" και την Nicole Beharie, ενώ θα δούμε κι άλλα νέα πρόσωπα όπως τους: Julianna Margulies, Tig Notaro, Stephen Fry και Natalie Morales.

Ο Hamm θα υποδυθεί τον μεγιστάνα Paul Marks που θα κάνει τον Cory Ellison του Billy Crudup να στάξει στην 3η σεζόν του The Morning Show. Παίζουν επίσης οι: Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar, Tom Irwin και Marcia Gay Harden.

Το ρεπορτάζ του Deadline αφήνει το ενδεχόμενο να υπάρξει και 5η σεζόν για το The Morning Show εάν όλα πάνε καλά, καθώς οι σταρ της σειράς, Witherspoon και Aniston θα διαπραγματευτούν την επέκταση των συμβολαίων τους. 

Τέλος, η σειρά έχει καταφέρει να αποσπάσει και πολλά βραβεία στα Emmy, SAG Awards και Critics' Choice Awards.