Flash - Grant Gustin: Και επίσημα μπαίνει τέλος στη θητεία του στο Arrowverse της DC

Μιλάει για την τελευταία του εμπειρία στο πλατό
26 Απριλίου 2023 14:16
Flash - Grant Gustin: Και επίσημα μπαίνει τέλος στη θητεία του στο Arrowverse της DC

Ο πιο αγαπημένος Flash των fans της DC είναι ο τηλεοπτικός του Arrowverse καθώς για μια δεκαετία ο Grant Gustin υπηρέτησε ως Scarlet Speedster. Η 9η σεζόν του The Flash θα ολοκληρωθεί με το 13ο και τελευταίο επεισόδιο στις 24 Μαΐου, μόνο που ο Grant Gustin ολοκλήρωσε πριν από μερικές ημέρες τις υποχρεώσεις του με το ρόλο μια για πάντα. 

Ο 33χρονος σταρ της σειράς του The CW και της DC ανακοίνωσε στο Instagram του ότι πραγματοποίησε την τελευταία του ADR ηχογράφηση, ολοκληρώνοντας το δικό του κομμάτι του post-production. Για όσους δε γνωρίζουν το ADR είναι η μέθοδος όπου ηχογραφούνται ξανά κάποιοι διάλογοι συνήθως για να βελτιωθεί η ποιότητά τους από την αρχική. 

Στο μήνυμά του ο Gustin έγραψε "Μόλις έκανα την τελευταία μου ADR ηχογράφηση για το The Flash. Και επίσημα τελείωσα. Σας ευχαριστώ όλους". Δύο μήνες πριν είχε αναρτήσει την τελευταία του φορά που φόρεσε τη στολή του "Fastest Man Alive" στο πλατό της σειράς, καθώς κρέμασε κανονικά τις μπότες του Flash για τελευταία φορά. 

Δείτε το Story που ανήρτησε παρακάτω: 

Από σήμερα προβάλλεται το 9ο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου και κάθε νέο επεισόδιο γίνεται διαθέσιμο μέσα από το Netflix στην Ελλάδα.