Netflix: Αυτή είναι η νέα σειρά με τον Mark Ruffalo από τον σκηνοθέτη του Stranger Things (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το All the Light We Cannot See
18 Απριλίου 2023 19:20
Netflix: Αυτή είναι η νέα σειρά με τον Mark Ruffalo από τον σκηνοθέτη του Stranger Things (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix αποκάλυψε το επίσημο trailer από τη νέα σειρά μιας σεζόν All the Light We Cannot See (Όλο το Φως που δεν Μπορούμε να Δούμε) που έχει αναλάβει ο γνωστός σκηνοθέτης Shawn Levy των Stranger Things, Night at the Museum, Free Guy και Deadpool.

Σε αυτό το σόου θα δείτε πολλά γνωστά πρόσωπα, όπως αυτό του Mark Ruffalo ή αλλιώς Hulk του MCU, αλλά και τους Louis Hofmann, Lars Eidinger, Marion Bailey και Hugh Laurie. Βασισμένο στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Anthony Doer, το All The Light We Cannot See ακολουθεί θα σας διηγηθεί την ιδιαίτερη ιστορία της Marie-Laure (Aria Mia Loberti), μιας τυφλής γυναίκας και του πατέρα της, Daniel LeBlanc, οι οποίοι φεύγουν από το γερμανοκρατούμενο Παρίσι με ένα διαμάντι για να μην πέσει στα χέρια των Ναζί.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε τα εξής:

Βασισμένο στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα, το ALL THE LIGHT WE CANNOT SEE (ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ) αφηγείται την ιστορία της εξαιρετικής δύναμης των ανθρώπινων σχέσεων. Στο πέρασμα μιας δεκαετίας, αυτή η σειρά μίας σεζόν συνυφαίνει τις ζωές της Marie-Laure Leblanc, μιας τυφλής Γαλλίδας που έχει βρει καταφύγιο στον θείο της κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και του Werner Pfennig, ενός πανέξυπνου Γερμανού εφήβου που είναι εξπέρ στην επισκευή ραδιοφώνων. Οι δυο τους, μέσω ενός μυστικού συνδυασμού, ανακαλύπτουν την πίστη τους στην ανθρωπότητα και το ενδεχόμενο της ελπίδας.

Ο Levy βρίσκεται και στην παραγωγή με την 21 Laps Entertainment μαζί με τον Dan Levine και τον Josh Barry, ενώ σκηνοθετεί και τα τέσσερα επεισόδια, με το σενάριο να έχει αναλάβει ο Steven Knight.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το μυθιστόρημα κυκλοφόρησε το 2014 και έλαβε αξιέπαινες κριτικές, ενώ αγαπήθηκε και από το κοινό, ενώ βρισκόταν για περισσότερες από 200 εβδομάδες στη λίστα με τα best-seller βιβλία του New York Times. Μάλιστα, έχει πουλήσει περισσότερα από 5.7 εκατομμύρια αντίτυπα στην Αμερική και 9.5 εκ. σε όλο τον κόσμο.

Το σεζόν All the Light We Cannot See (Όλο το Φως που δεν Μπορούμε να Δούμε) θα παίξει στις 2 Νοεμβρίου αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix. Παρακολουθήστε το πρώτο επίσημο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.