Το Succession κατάφερε κάτι που μόνο το Breaking Bad είχε κάνει στο παρελθόν

Το αδιανόητο ρεκόρ που μόνο οι δύο αυτές σειρές κατέχουν στο IMDb
15 Απριλίου 2023 12:39
Το Succession κατάφερε κάτι που μόνο το Breaking Bad είχε κάνει στο παρελθόν

Σοκ και ρίγη συγκίνησης προσέφερε το 3ο επεισόδιο της 4ης σεζόν του "Succession", το οποίο σίγουρα θα μείνει στις αναμνήσεις των fans της σειράς ως ένα από τα καλύτερα, την ώρα που σημείωσε και ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO. Το επεισόδιο "Connor's Wedding" όμως κατάφερε κι άλλο ένα επίτευγμα, το οποίο στο παρελθόν για σειρά μόνο το θρυλικό Breaking Bad είχε καταφέρει: να πιάσει 10άρι στη βαθμολογία του IMDb

Το απίθανο αυτό ρεκόρ που κατάφερε το Connor's Wedding στη βαθμολογία χρηστών του IMDb, έχει καταφέρει μόνο το αξέχαστο επεισόδιο του Breaking Bad με τίτλο "Ozymandias", το οποίο τότε είχε καταφέρει να πιάσει το απόλυτο 10/10. Έτσι, Succession και Breaking Bad πάνε χέρι-χέρι στο πόσο πολύ άγγιξαν την τελειότητα για τους fans και τους θεατές τους. Μπορεί τώρα, βέβαια, η βαθμολογία του 3ου επεισοδίου του 4ου κύκλου του Succession να βρίσκεται στο 9.9/10, αλλά το ότι άγγιξε το τέλειο δεκάρι -όπως και το "Ozymandias"- είναι ένα επίτευγμα ενός πολύ κλειστού κλαμπ πολυβραβευμένων σειρών. 

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα, το "Ozymandias" επεισόδιο που είναι το 14ο της 5ης σεζόν του Breaking Bad παραμένει σταθερά στο απόλυτο 10.0/10 rating στη βαθμολογία χρηστών του IMDb ύστερα από 194.000+ ψήφους, την ώρα που το "Connor's Wedding" μετράει μόλις 19.000+. 

Βέβαια, στο παρελθόν κι άλλες σειρές τόσο live-action όσο και animated είχαν φτάσει στην πηγή αλλά έμειναν κοντά στο 9.9/10  όπως το επεισόδιο "The View from Halfway Down" του BoJack Horseman, το "Battle of the Bastards" του Game of Thrones και τα "Assault" και "Hero" επεισόδια του Attack on Titan. 

To Succession έχει γίνει μια από τις καλύτερες και πολυβραβευμένες σειρές του HBO, έχοντας 13 βραβεία Emmy στο τσεπάκι του συμπεριλαμβανομένου της Καλύτερης Δραματικής σειράς για τη 2η και 3η σεζόν διαδοχικά. 

Σύμφωνα με τη σύνοψη της 4ης σεζόν: 

Στην 4η σεζόν, η πώληση του ομίλου μέσων ενημέρωσης Waystar Royco στον οραματιστή του τεχνολογικού κλάδου Lukas Matsson πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Η προοπτική αυτής της συνταρακτικής πώλησης προκαλεί υπαρξιακές ανησυχίες και οικογενειακές διαιρέσεις μεταξύ των Roys, καθώς αναμένουν πώς θα είναι η ζωή τους όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ακολουθεί ένας αγώνας για την εξουσία, καθώς η οικογένεια ζυγίζει ένα μέλλον όπου το κοινωνικό και πολιτικό της βάρος περιορίζεται σημαντικά.

Στο cast του 4ου κύκλου συμπεριλαμβάνονται οι: Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters, Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe, Jóhannes Haukur Jóhannesson  και Jeannie Berlin