Succession 4η Σεζόν: Ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε το 3ο επεισόδιο που σόκαρε

Τράβηξε τα βλέμματα όλων όσων των περίμεναν
11 Απριλίου 2023 18:03
Succession 4η Σεζόν: Ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε το 3ο επεισόδιο που σόκαρε

Το 3ο επεισόδιο της 4ης σεζόν του "Succession" ήταν ένα που θα μείνει στην ιστορία τόσο για τη σοκαριστική εξέλιξη που πρόσφερε όσο και για το ρεκόρ τηλεθέασης που σημείωσε για το HBO

Οι fans του δράματος της οικογένειας των Roy ακόμη δεν μπορούν να συνέλθουν από την εντελώς αναπάντεχη -όπως τη χαρακτηρίζουν στα social media- εξέλιξη, αλλά το σίγουρο είναι ότι το επεισόδιο της Κυριακής έθεσε νέο ρεκόρ για το Succession. 

Όπως μετέφερε το HBO, το περιβόητο πλέον 3ο επεισόδιο έφτασε τους 2.5 εκατομμύρια θεατές σε HBO Max και HBO, σημειώνοντας αύξηση κατά 22% σε σχέση με τις προβολές του προηγούμενου επεισοδίου. Μάλιστα ήταν αυξημένο ακόμη και από τα νούμερα της πρεμιέρας της 4ης σεζόν, η οποία με τη σειρά της είχε σημειώσει αύξηση της τάξης του 62% συγκρινόμενη με την πρεμιέρα της 3ης σεζόν. Ωστόσο, μέχρι στιγμής τα σκήπτρα της τηλεθέασης κρατάει το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν με σχεδόν 7 εκατομμύρια τηλεθεατές. Αναμφίβολα όχι μόνο οι κριτικοί αλλά και τα νούμερα μιλούν από μόνα τους για την επιτυχία της σειράς. 

Στη σειρά που υπογράφει ο Jesse Armstrong και σκηνοθετεί ο Mark Mylod βλέπουμε τα απολαυστικά παιχνίδια εξουσίας μεταξύ του Logan Roy (Brian Cox) και των παιδιών του, που τους υποδύονται οι Jeremy Strong (Kendall Roy), Kieran Culkin (Roman Roy) και Sarah Snook (Shiv Roy).

To Succession έχει γίνει μια από τις καλύτερες και πολυβραβευμένες σειρές του HBO, έχοντας 13 βραβεία Emmy στο τσεπάκι του συμπεριλαμβανομένου της Καλύτερης Δραματικής σειράς για τη 2η και 3η σεζόν διαδοχικά. 

Σύμφωνα με τη σύνοψη της 4ης σεζόν: 

Στην 4η σεζόν, η πώληση του ομίλου μέσων ενημέρωσης Waystar Royco στον οραματιστή του τεχνολογικού κλάδου Lukas Matsson πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Η προοπτική αυτής της συνταρακτικής πώλησης προκαλεί υπαρξιακές ανησυχίες και οικογενειακές διαιρέσεις μεταξύ των Roys, καθώς αναμένουν πώς θα είναι η ζωή τους όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ακολουθεί ένας αγώνας για την εξουσία, καθώς η οικογένεια ζυγίζει ένα μέλλον όπου το κοινωνικό και πολιτικό της βάρος περιορίζεται σημαντικά.

Στο cast του 4ου κύκλου συμπεριλαμβάνονται οι: Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters, Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe, Jóhannes Haukur Jóhannesson  και Jeannie Berlin

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα ειδικό βίντεο του HBO με μια λεπτομερή ματιά στα γυρίσματα του περιβόητου 3ου επεισοδίου του 4ου κύκλου του Succession. 

Tags: