Ο Brian Cox του “Succession“ κάνει ανασκόπηση της ιστορίας του Tekken 8 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το crossover που δεν περιμέναμε να δούμε ποτέ
09 Ιανουαρίου 2024 22:08
Ο Brian Cox του “Succession“ κάνει ανασκόπηση της ιστορίας του Tekken 8 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πιο απρόσμενο crossover που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε έκανε πραγματικότητα η Bandai Namco Entertainment για χάρη του Tekken 8, αφού κάλεσε τον ηθοποιό Brian Cox της σειράς "Succession" για να κάνει μια ανασκόπηση της ιστορίας του franchise μέχρι σήμερα. 

Τι καλύτερο λοιπόν από τον βραβευμένο με Emmy ηθοποιό του "Succession" όπου στη σειρά υποδύθηκε τον χειριστικό Logan Roy για να διηγηθεί τα δεινά της οικογένειας των Mishima και αντιπαλότητας του Heihachi Mιshima και του γιου του Kazuya. Και αυτό πολύ απλά γιατί ο Logan Roy στη σειρά τα έβαλε πολλάκις με τα ίδια του τα παιδιά στη σειρά του HBO. 

Στο περίπου 5 λεπτών βίντεο γίνεται μια απολαυστική αναδρομή σε αφήγηση του Cox στα γεγονότα της ιστορίας του Tekken saga, με όλα όσα συνέβησαν στα προηγούμενα Iron Fist τουρνουά, τις ανατροπές και τις πισώπλατες μαχαιριές που οδηγούν την ιστορία σε μια μάχη των μαχών μεταξύ Kazuya και Jin στο Tekken 8. 

Δείτε το "Story So Far" trailer του Tekken 8

Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι το Tekken 8 θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο roster χαρακτήρων όπως οι: Jin Kazama, Kazuya Mishima, Paul Phoenix, Marshall Law, King, Feng Wei, Dragunov, Shaheen, Steve Fox, Leo, Yoshimitsu, Azucena, Raven, Nina Williams, Bryan Fury, Kuma και πολλοί άλλοι.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε επίσης πως μέσα στη χρονιά η ομάδα των Unboxholics είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Γαλλία για να δοκιμάσει από πρώτο χέρι τον τίτλο και να μιλήσει με τον Harada. Μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη και τις hands-on εντυπώσεις μας πατώντας εδώ.

To TEKKEN 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 26 Ιανουαρίου του 2024.