Ο Brian Cox θα επέστρεφε για την ταινία “Succession“ αλλά υπό έναν όρο

Ο ηθοποιός που έπαιξε τον Logan Roy απαντάει στο ενδεχόμενο αυτό
16 Ιανουαρίου 2024 01:23
Ο Brian Cox θα επέστρεφε για την ταινία “Succession“ αλλά υπό έναν όρο

Η σειρά "Succession" του HBO έριξε αυλαία τον Μάιο του 2023 αφήνοντας πίσω του μια δυνατή παρακαταθήκη και το κοινό διψασμένο για περισσότερα μαχαιρώματα και δολοπλόκα σχέδια από την οικογένεια των Roy. Για πολλούς όμως και αρκετών εκ των πρωταγωνιστών ήταν η σωστή στιγμή για να ρίξει αυλαία η σειρά που οραματίστηκε ο Jesse Armstrong, αφήνοντας λίγες πιθανότητες για μια συνέχεια. 

Ωστόσο λίγο η δίψα του κοινού και λίγο οι βλέψεις της Warner Bros. Discovery και του HBO να το μετατρέψει σε franchise με κάποιο spinoff σόου (βλ. Game of Thrones - House of the Dragon) ακούγεται έκτοτε έντονα. Μήπως η 4η σεζόν δεν ήταν το τελευταίο κομμάτι "Succession" που γευτήκαμε; 

Στο ενδεχόμενο αυτό απάντησε ο Brian Cox, που στη σειρά υποδύθηκε με επιβλητικό τρόπο των πατριάρχη της οικογενείας, Logan Roy. Μιλώντας στην κάμερα του Variety εν μέσω ενός πάρτι για τα βραβεία BAFTA ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε θετικός στο να επιστρέψει για μία ταινία Succession, λέγοντας με υποννοούμενο ότι "θα δούμε" αν κάτι τέτοιο συμβεί. 

Ναι, μια ταινία για το Succession θα μπορούσε να είναι ένα υπαρκτό σενάριο ειδικά αν πρόκειται για μια "τηλεταινία" που ίσως να προβληθεί στο MAX. Ο Cox όμως παρότι θετικός στο να επιστρέψει ως Logan Roy είπε πως θα το έκανε υπό έναν όρο. 

"Αν είναι αρκετά καλή και ο δημιουργός Jesse Armstrong θέλει να το κάνει, τότε ίσως να το κάνω και εγώ. είπε ο Cox αν και εξέφρασε ξανά τη γνώμη του ότι το Succession έριξε αυλαία την πιο σωστή στιγμή. 

"Αυτό για το οποίο λατρεύω το Succession και τον Jesse Armstrong είναι ότι δεν ξεπεράσαμε την ημερομηνία λήξης μας. Πολλές αμερικάνικες σειρές την ξεπερνούν. Εμείς αφήσαμε τον κόσμο στο να θέλει κι άλλο. Πάντα θέλει κανείς να κλείσει με τέτοιο τρόπο. 

Αν γίνει οποιαδήποτε επιστροφή του Logan Roy σε μια ενδεχόμενη ταινία Succession τότε αυτή θα πρέπει να είναι κάποιου είδους prequel, δεδομένων των γεγονότων του φινάλε. 

Να αναφέρουμε ότι απόψε -σε λίγες ώρες συγκεκριμένα- θα γίνει η τελετή απονομής των Βραβείων Emmy 2023, όπου το Succession μετράει 27 υποψηφιότητες -τις περισσότερες από κάθε άλλη σειρά- και ανάμεσά τους είναι ο Brian Cox στην κατηγορία Α Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική σειρά.