Δείτε το trailer της νέας σειράς του HBO με τον Robert Downey Jr. σε τετραπλό ρόλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Sympathizer έρχεται το 2024 και πρέπει από τώρα να μπει στη “λίστα“ σας
13 Απριλίου 2023 23:59
Δείτε το trailer της νέας σειράς του HBO με τον Robert Downey Jr. σε τετραπλό ρόλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

To HBO έδωσε την πρώτη ματιά στο The Sympathizer τη νέα του πολυαναμενόμενη σειρά με πρωταγωνιστή τον Robert Downey Jr., του οποίου η συμμετοχή θα τραβήξει αναμφίβολα τα βλέμματα όλων όταν η σειρά προβληθεί και στην streaming υπηρεσία Max. 

Εκτός από την υπογραφή του HBO και της Α24 στην παραγωγή, πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο Park Chan-Wook των "Decision to Leave" (2022), "Oldboy" και "Thirst", ο οποίος για δεύτερη φορά αναλαμβάνει να κάνει σειρά μετά το "The Little Drummer Girl" του 2018. 

Πρόκειται για μια κατασκοπική σειρά όπου βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του βιετναμέζου συγγραφέα Viet Thanh Nguyen και πρωταγωνιστεί ο Hoa Xuande (Cowboy Bebop) και φυσικά ο Robert Downey Jr. όχι σε έναν ρόλο αλλά σε...τετραπλό! Και αυτό καθώς το trailer αποκαλύπτει ότι θα υποδυθεί τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες, με τον ένα να τον μεταμορφώνει και να τον κάνει πιο αγνώριστο από τον προηγούμενο. Κάθε μεταμόρφωση του Downey συμβολίζει και διάφορες πτυχές του Αμερικανικού καθεστώτος όπως έναν ανερχόμενο βουλευτή, έναν κατάσκοπο της CIA και έναν χολιγουντιανό σκηνοθέτη. 

Δείτε το trailer του The Sympathizer

Ποια είναι η πλοκή του; 

Η σειρά περιγράφεται με στοιχεία κατασκοπικού θρίλερ και καυτής κοινωνικής και πολιτιστικής σάτιρας, καθώς ακολουθεί έναν γαλλοβιετναμέζο κομμουνιστή κατάσκοπο που κατά τις τελευταίες μέρες του Πολέμου του Βιετνάμ εξορίζεται στις ΗΠΑ. 

Ποιοι άλλοι παίζουν; 

Δημιουργός του σόου και co-showrunner είναι ο οσκαρικός Park Chan-Wook του "Oldboy", που επίσης σκηνοθετεί τα επεισόδια της σειράς. Τους Downey Jr. και Xuande πλαισιώνουν οι εξής ηθοποιοί: Fred Nguyen Khan, Toan Le, Vy Le, Alan Trong, Vy Le, Ky Duyen και Sandra Oh (Killing Eve).

Πότε κυκλοφορεί; 

To The Sympathizer θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2024 στο HBO και το Max (πρώην HBO Max).