Florida Man: Δείτε το επίσημο trailer από τη νέα αστυνομική σειρά του Netflix

Με πρωταγωνιστή τον Edgar Ramírez
31 Μαρτίου 2023 19:55
Florida Man: Δείτε το επίσημο trailer από τη νέα αστυνομική σειρά του Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την επόμενη αστυνομική σειρά του ονόματι “Florida Man”, η οποία έχει ως κεντρικό πρωταγωνιστή τον Edgar Ramírez του The 355.

Το σόου αυτό υπόσχεται να σας διηγηθεί μία ιστορία που έχει μπόλικο μυστήριο και δράμα με την υπογραφή του Donald Todd (Ugly Betty, This Is Us). Η σειρά πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και είναι ένα από τα μεγάλα χαρτιά του Netflix για εκείνο το μήνα.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer της σειράς

 

Η επίσημη σύνοψη του Florida Man: Όταν ένας πρώην αστυνομικός επιστρέφει στην Φλόριντα για να βρει την κοπέλα ενός μαφιόζου που το έχει σκάσει, μια σχετικά εύκολη υπόθεση μετατρέπεται σε οδύσσεια.

Ωστόσο, ο Edgar Ramírez θα είναι και ο πρωταγωνιστής του σόου, αφού θα υποδυθεί έναν πρώην αστυνομικό που επιστρέφει στην Φλόριντα, ενώ πλάι του θα παίξουν και οι Abbey Lee, Anthony LaPaglia, Otmara Marrero, Lex Scott Davis, Emory Cohen, Clark Gregg, Isaiah Johnson, Paul Schneider και Lauren Buglioli.

Florida Man: Η νέα αστυνομική σειρά του Netflix έχει μυστήριο και τον Edgar Ramírez (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην παραγωγή βρίσκονται και άλλα γνωστά ονόματα όπως είναι οι Jason Bateman, Michael Costigan και Miguel Arteta. Πρόκειται για μια μεγάλη συνεργασία του Bateman με το Netflix ύστερα από την επιτυχημένη σειρά Ozark.

Το Florida Man θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix στις 13 Απριλίου.