The Bear 2η Σεζόν: Έφτασε το πρώτο trailer και μάθαμε πότε θα τη δούμε

Ναι, σεφ!
13 Μαρτίου 2023 19:12
The Bear 2η Σεζόν: Έφτασε το πρώτο trailer και μάθαμε πότε θα τη δούμε

"Ναι, σεφ! Μάλιστα, σεφ!" θα ακούσουμε ξανά μέσα στο καλοκαίρι καθώς τότε θα επιστρέψει η σειρά The Bear για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της, έχοντας κάνει πάταγο και λατρευτεί από όσους την παρακολούθησαν.

Ο Carmy του Jeremy Allen White θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη και ζοφερή πραγματικότητα του να τρέχει μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, αλλά και τον αντίκτυπο που έχει στην προσωπική του ζωή η αυτοκτονία του αδερφού του. 

Κατά τη διάρκεια των Oscars 2023, το FX και το Hulu κυκλοφόρησαν το πρώτο teaser της 2ης σεζόν του The Bear, δίνοντας μια μικρή αλλά χορταστική γεύση από τα όσα θα ακολουθήσουν στο αγαπημένο σαντουιτσάδικο της γειτονιάς του Σικάγο. Μέσα από αυτό μάθαμε και ότι θα το δούμε ξανά στις οθόνες μας τον ερχόμενο Ιούλιο. "Δεν είναι επαναλειτουργία, αλλά μια αναγέννηση" αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του FX για τη σειρά που όπως και την 1η σεζόν, στην Ελλάδα θα την παρακολουθήσουμε μέσα από το Disney Plus

Δείτε το πρώτο trailer της 2ης σεζόν του The Bear: 

Όσον αφορά τη δεύτερη σεζόν αυτή θα επικεντρωθεί στο να αποκτήσει ο Carmy συναισθηματική εξισορρόπηση με τη θλίψη του. "Ο Carmy θα κλείσει κάπως το θέμα με τον αδελφό του, αλλά μετά πώς θα το χειριστεί αυτό στο μέλλον; Πώς μπορεί να χτίσει κάτι καινούργιο και να ξεκινήσει από ένα πιο θετικό σημείο;" δήλωσε ο δημιουργός της σειράς, Christopher Storer.

Στο πολυπληθές και ταλαντούχο cast της σειράς θα συμμετέχουν ξανά επίσης οι: Ebon Moss-Bachrach (Richard “Richie” Jerimovich), Ayo Edebiri (Sydney Adamu), Lionel Boyce (Marcus), Liza Colón-Zayas (Tina) και Abby Elliott (Natalie “Sugar” Berzatto).

Δημιουργός της σειράς είναι ο Christopher Storer (Ramy) και η 2η σεζόν έγινε γνωστό ότι θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Τα δύο έξτρα επεισόδια θα είναι καθώς η νέα σεζόν θα επικεντρωθεί στο άνοιγμα του νέου ρεστοράν που ετοιμάζει ο "Carmy". Μέχρι σήμερα το The Bear έχει λάβει δεκάδες υποψηφιότητες και βραβεύσεις στα WGA, SAG Awards, Critics' Choice Awards και τις Χρυσές Σφαίρες. 

Η 2η σεζόν του The Bear θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούλιο στο FX και μέσα από το Disney Plus για την Ελλάδα.