Stranger Things 5: Ο David Harbour αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα!

Ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε
05 Μαρτίου 2023 18:55
Stranger Things 5: Ο David Harbour αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα!

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι το Stranger Things θα ολοκληρωθεί με την 5η σεζόν του και τώρα, έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Για άλλη μια φορά, ο David Harbour ή αλλιώς “Jim Hopper” βρέθηκε στο Middle East Film & Comic Con στο Abu Dhabi και αποκάλυψε πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ετοιμάζεται ήδη και προπονείται για να είναι έτοιμος, καθώς θα μπει και πάλι στο πλατό του Netflix μέσα στο καλοκαίρι. Ναι, τα γυρίσματα του Stranger Things 5 θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Προχωράμε σιγά σιγά προς την 5η σεζόν. Έχω κάποιους μήνες ακόμα που πρέπει να προπονηθώ. Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα τον Ιούνιο και ναι, θα είναι η τελευταία σεζόν. Προπονήθηκα αρκετά όταν γυρνούσαμε την 4η σεζόν. Ο Hopper ήταν τότε σε μια δύσκολη θέση, στη φυλακή στην Ρωσία. Ήταν ένας εντελώς διαφορετικός τύπος τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Αλλά τώρα βρίσκεται και πάλι στην Πόλη του, είναι στην Αμερική και τρώει cheeseburgers. Άρα είναι καλά ταϊσμένος…

David Harbour: “Τώρα είναι η σωστή στιγμή να τελειώσει το Stranger Things“

Ο David Harbour είχε δηλώσει παλιότερα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ολοκληρωθεί η σειρά και εξήγησε για το φινάλε τα εξής:

Το αστείο είναι ότι όταν ξεκίνησα με αυτή τη σειρά, δεν ήθελα ποτέ να τελειώσει. Γι’ αυτό μου αρέσει αυτή η σειρά. Θα ήταν υπέροχη ακόμα κι αν δεν έπαιζα εγώ σε αυτήν. Πέρασαν σχεδόν εννέα χρόνια από τότε που γυρίσαμε την 1η σεζόν και νομίζω ότι τώρα είναι καιρός να τελειώσει. Θα είναι γλυκόπικρο όλο αυτό, αλλά όλοι έχουμε μεγαλώσει.

Είναι καιρός να δοκιμάσουμε άλλα πράγματα σε διαφορετικά projects. Και να αφήσουν και τους Duffer Brothers να δοκιμάσουν και διαφορετικά πράγματα. Αυτοί οι τύποι είναι ταλαντούχοι. Θέλω πολύ να δω τι θα κάνουν μετά. Μπορεί να είναι κάπως γλυκόπικρο, αλλά σίγουρα ήρθε η ώρα να τελειώσει το Stranger Things.

Stranger Things: Σταρ της σειράς πιστεύει ότι δε χρειάζεται 6η σεζόν και εξηγεί

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Μάθαμε επίσης ότι όταν οι ιθύνοντες του Netflix διάβασαν το σενάριο της 5ης σεζόν έβαλαν τα κλάματα. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Προς το παρόν το Stranger Things 5 δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.