Agent Elvis: Η τρελή περιπέτεια του βασιλιά της Rock and Roll έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Viva Las Vegas!
02 Μαρτίου 2023 17:51
Agent Elvis: Η τρελή περιπέτεια του βασιλιά της Rock and Roll έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από το Agent Elvis, το οποίο θα φτάσει στις οθόνες σας μέσα στον Μάρτιο. Σε αυτό το σόου θα δείτε τον βασιλιά της Rock and Roll που τον υποδύεται ο Matthew McConaughey να τα βάζει με σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν την Αμερική.  

Με τα εμβληματικά γυαλιά του και ένα χρυσό όπλο στα χέρια του, ο Elvis μπλέκει σε μπελάδες και θα προσπαθήσει να σώσει τον κόσμο ως κατάσκοπο. Τη σκηνοθεσία έχουν επιμεληθεί οι Fletcher Moules και Gary Ye. Στο σενάριο δούλεψαν οι Priscilla Presley, Mike Arnold και John Eddie.

Η σύνοψη της σειράς λέει τα εξής:

Ο Elvis πετά την ολόσωμη φόρμα του, φορά έναν πρωθητήρα και συμμετέχει σε ένα μυστικό κρατικό κατασκοπευτικό πρόγραμμα κατά των σκοτεινών δυνάμεων που απειλούν τη χώρα.

Θα ακούσετε τις φωνές και των Christina Hendricks, Kaitlin Olson, Niecy Nash, Simon Pegg, Kieran Culkin, Gary Cole, Fred Armisen, Tara Strong, Don Cheadle, Jason Mantzoukas και άλλοι.

Το Agent Elvis θα παίξει στο Netflix στις 17 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: